Τρίτη 2 Απριλίου 2024

Επιστολή της Δημάρχου Σκύδρας Κ. Ιγνατιάδου για τα προβλήματα σε δεντροκαλλιέργειες


Η Δήμαρχος Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου απέστειλε έγγραφο προς το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων (Υπ.Α.Α.Τ.), όπως επίσης στον Οργανισμό των Ελληνικών Γεωργικών Ασφαλίσεων (ΕΛ.Γ.Α.), με κοινοποίηση στους Βουλευτές του Νομού, και θέμα: «Προβλήματα σε ποικιλίες βερικοκιάς και δαμασκηνιάς».

Το κείμενο του εγγράφου (αρ.πρ.3292/1-4-2024) είναι το παρακάτω:

«Δυστυχώς για άλλη μια χρονιά η παραγωγική διαδικασία ξεκινάει με προβλήματα για τους αγρότες της περιοχής μας καθώς έντονη καρπόπτωση παρατηρήθηκε σε ποικιλίες βερικοκιάς και δαμασκηνιάς. Καθημερινά γινόμαστε αποδέκτες παραπόνων από αγρότες που βλέπουν τα δέντρα τους να αδειάζουν με συνέπεια να χάσουν και πάλι την παραγωγή τους και επομένως το εισόδημά τους. Παρακαλούμε για την άμεση κινητοποίηση των αρμοδίων για την καταγραφή και αποτίμηση της ζημίας, έτσι ώστε να δοθεί το δικαίωμα στους παραγωγούς να υποβάλουν άμεσα δηλώσεις για να αποζημιωθούν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News