Τετάρτη 3 Απριλίου 2024

Σπουδαία διάκριση για το ΓΕΛ Σκύδρας στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Βιολογίας


Στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Βιολογίας 2024, ο μαθητής μας, της Β Λυκείου Οδυσσέας Φέντος, διακρίθηκε στην τιμητική 2η θέση (βλ.φωτογραφία) ανάμεσα σε πάνω από 3000 συμμετέχοντες μαθητές και προκρίνεται αυτομάτως για την επόμενη Β φάση του ΠΔΒ το 2025!

Προκρίνεται λοιπόν για να συνεχίσει,ευχόμαστε, την λαμπρή του πορεία με στόχο του την τελική Ολυμπιάδα Βιολογίας στο εξωτερικό,με μαθητές από όλον τον κόσμο!

Υψηλή και καθόλου αμελητέα για τα χρονικά του σχολείου μας η επιτυχία του άλλου μαθητή μας της Β Λυκείου Καρασαββίδη Λάζαρου που κατοχύρωσε το 91/100 (με διάκριση στα 95/100)!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ και στους δυο μαθητές, την προετοιμασία για τον διαγωνισμό των οποίων, είχε αναλάβει η βιολόγος του σχολείου μας Κα Γεωργιάδου Μαρία.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News