Τετάρτη 17 Απριλίου 2024

Τέμπη: Καταγγελία «φωτιά» για τον σταθμάρχη: Ήταν μαζί με μία ιερόδουλη μέσα στο σταθμαρχείο


Ο Νίκος Πλακιάς, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Focus FM 103,6, υποστήριξε ότι ο σταθμάρχης ήταν μαζί με μία ιερόδουλη μέσα στο σταθμαρχείο. Παράλληλα ο κ. Πλακιάς τόνισε πως επιθυμία των συγγενών των θυμάτων της σιδηροδρομικής τραγωδίας είναι να καταδικαστούν όλοι οι υπεύθυνοι.

«Σας είπα δύο πράγματα που δε γνωρίζει ο κόσμος. Ξέρουν αυτοί ότι ο σταθμάρχης είχε ιερόδουλη μέσα στο σταθμαρχείο; Αυτός που είναι στη φυλακή. Εκείνη τη μέρα είχε ιερόδουλη μέσα στο σταθμαρχείο. Πού είναι το παράξενο; Την έχεις δει τη φωτογραφία; Δες τη για να καταλάβεις περί τίνος προσώπου πρόκειται… Πού τον έβαλαν αυτοί; Που είχε πολιτικό μέσο», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Πλακιάς.

1 σχόλιο:

  1. Ξέρετε κάτι; Πολύ κούρασε αυτή η ιστορία με το τρένο. Απ' την αρχή κάτι δεν πήγε καλά με την ανάκριση και συνεχίζεται πάλι στραβά. Είναι δυνατόν να κρύβονται πράγματα για να μην υπάρξει καταλογισμός ευθυνών; Και ότι κάτι κρύβεται βγαίνει από το ό, τι κανένας δεν μιλάει για το φορτηγό τρένο.
    Και κάτι άλλο. Ο σταθμάρχης πρώτη φορά είχε την γκόμενα εκεί μαζί του; Όχι φυσικά. Το έλεγξε κανένας; Σιγά. Στην Ελλάδα αυτό είναι καταπίεση των δικαιωμάτων των εργαζομένων, των υπαλλήλων, των φοιτητών, των μαθητών, των όλων που με κάτι ασχολούνται.
    Ντροπή μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News