Τρίτη 16 Απριλίου 2024

«Θα σας μιλήσει ο ίδιος»: Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα νέα για τον Δημήτρη Κόκοτα


Ο Δημήτρης Κόκοτας συνεχίζει να παλεύει για τη ζωή του, μετά το έμφραγμα που υπέστη, με την οικογένειά του να μην φεύγει από το πλευρό του και να εκφράζει την αισιοδοξία του ότι θα γίνει καλά.

Μάλιστα, η αδερφή του τραγουδιστή αναφέρθηκε στην κατάσταση της υγείας του, μετά από αρκετές μέρες παραμονής του στην εντατική.

Σε μια σύντομη επικοινωνία με ρεπόρτερ του «Super Κατερίνα», υπογράμμισε ότι ο αδερφός της θα γίνει σύντομα καλά και θα απαντήσει σε όποια απορία έχουν οι δημοσιογράφοι χωρίς να αναφερθεί καθόλου, στην τρέχουσα κατάσταση της υγείας του. Την αισιοδοξία της εξέφρασε η αδελφή του Δημήτρη Κόκοτα.

Ειδικότερα, η ρεπόρτερ της εκπομπής ανέφερε στην αδερφή του Δημήτρη Κόκοτα «μάθαμε ότι έχει γίνει τραχειοστομία» και η Ελένη Κόκοτα απάντησε «εγώ δεν μπορώ να σας πω τίποτα, όλα πάνε καλύτερα και θα πάνε ακόμη καλύτερα. Σε λίγες μέρες ο Δημήτρης θα είναι καλά και θα βγει να σας τα πει ο ίδιος. Τώρα αυτή τη στιγμή περιμένω τον Δημήτρη να ξυπνήσει».

Από την πλευρά της, η Εύη Δρούτσα, που βρισκόταν στην εκπομπή «Super Κατερίνα» επεσήμανε ότι «παιδιά μιλάω κάθε μέρα με τη γυναίκα του Κόκοτα, Κατερίνα. Πραγματικά δεν θέλουν να σκέφτονται τίποτα. Εγώ ό,τι μπορούμε να καταλάβουμε το συζητάω με τον Γιώργο Λεμπέση -πολύ φίλος του- και πραγματικά δεν θα πω και εγώ ποτέ τίποτα, απλώς το περιμένουμε το θαύμα, μόνο αυτό λέω».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News