Τρίτη 23 Απριλίου 2024

Ποιοι θα έχουν πρόσβαση στο χρηματοκιβώτιο των Λουτρών - Τι αναφέρει η απόφαση, τα ονόματα


Στον ορισμό προσώπων που θα έχουν πρόσβαση στο χρηματοκιβώτιο των Λουτρών, προχώρησε το Διοικητικό Συμβούλιο της Δημοτικής Επιχείρησης.

Συγκεκριμένα, δόθηκε πρόσβαση στον Πρόεδρο Πέτρο Τζέκο, στην Διευθύνουσα Σύμβουλο Βαλεντίνη Χαραλαμπίδου και στην λογίστρια της Επιχείρησης Μάγδα Τζάρη (η απόφαση με ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Με την απόφαση διαφώνησε ο πρώην Πρόεδρος και νυν μέλος του Δ.Σ. Χρήστος Μπάτσης, καθώς όπως είπε οι αιρετοί δεν θα πρέπει να έχουν επαφή με τα χρήματα και για αυτό το λόγο δεν ψήφισε υπέρ.

Στην ίδια Συνεδρίαση, καθορίστηκαν τα ίδια πρόσωπα ως εισπράκτορες των χρημάτων (η απόφαση με ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

5 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ Η ΤΖΑΡΗ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΛΟΓΙΣΤΡΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΙΣΗΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μάλλον δεν είχε κάνει άλλος αίτηση για δουλειά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η κυρία διευθύντρια πάντως άφαντη από παντού! Την χρυσοπληρωνουμε και πάλι ο Μπαιραμης αναλαμβάνει τις ζωντανές συνδέσεις! Όταν την κουβάλησαν μας επριξε ο δήμαρχος πόσο αξία κοπέλα είναι, τόσο που δεν βγαίνει να μιλήσει σε μια δημοσιογράφο για την επιχείρηση που διοικεί! Περαστικά μας, 5 χρόνια είναι θα περάσουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τι να μιλησει ρε φιλε; την ειδες απο κοντά; θα σκάσεις στα γέλια, η τύπισα δεν ξέρει τι ωρα ειναι μεσημέρι.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News