Τρίτη 16 Απριλίου 2024

Πόσιμο το νερό στην πόλη της Αριδαίας - Αναλυτικά τα αποτελέσματα της ΔΕΥΑ


Στα πλαίσια της ενημέρωσης των καταναλωτών της Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας, σας ενημερώνουμε ότι στις 26/03/2024 λάβαμε δείγματα από το δυτικό τμήμα του δικτύου ύδρευσης της πόλης της Αριδαίας τα οποία εστάλησαν για ανάλυση της περιεκτικότητάς τους σε αρσενικό αυθημερόν.

Οι αναλύσεις ολοκληρώθηκαν στις 11/04/2024 και σας παραθέτουμε παρακάτω τα αποτελέσματα που λάβαμε στις 12/04/2024:

- ΔΙΚΤΥΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ - ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓ.ΠΑΝΤΩΝ - 9,25 μg/l

- ΔΙΚΤΥΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ - ΚΤΙΡΙΟ ΟΤΕ - 6,86 μg/l

- ΔΙΚΤΥΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ – 1ος ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ - 9,07 μg/l

- ΔΙΚΤΥΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ – 4ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ - 9,8μg/l

Δεδομένου ότι το όριο της περιεκτικότητας σε αρσενικό για το πόσιμο νερό ανέρχεται σε 10,00 μg/l και σύμφωνα με τα παραπάνω αποτελέσματα, το νερό του δικτύου της πόλης της Αριδαίας και στο δυτικό της τμήμα, είναι πλέον πόσιμο.

Τέλος σας ενημερώνουμε ότι θα συνεχίσουμε τις δειγματοληψίες ανά τακτά χρονικά διαστήματα στο δίκτυο της πόλης της Αριδαίας και για οποιαδήποτε εξέλιξη θα σας ενημερώσουμε σχετικά.

Σας ευχαριστούμε.

Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

1 σχόλιο:

  1. ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΧΟΝΤΡΑ. ΣΤΟ ΟΡΙΟ ΕΙΝΑΙ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟ; ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΑΠΟ ΣΩΣΑΝΔΡΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News