Δευτέρα 15 Απριλίου 2024

Έδεσσα: Συναυλία των χορωδιών του Φ.Σ.Ε. «Μέγας Αλέξανδρος» και του Συλλόγου «Η Μπίγα»


Στο πλαίσιο της έκθεσης «Σήκω Ψυχή μου» του Ιδρύματος της Βουλής των Ελλήνων για τον Κοινοβουλευτισμό και την Δημοκρατία, μια διοργάνωση του Δήμου Έδεσσας και του Σύλλογου Μικρασιατών Νομού Πέλλας «Η Μπίγα», που λειτουργεί στην Έδεσσα (Παρθεναγωγείο), οι χορωδίες των Συλλόγων Φ.Σ.Ε. «Μέγας Αλέξανδρος η «Ηχώ των Καταρρακτών» και της «Μπίγας» θα δώσουν συναυλία με ρεμπέτικα τραγούδια.

Η συναυλία των δυο χορωδιών θα δοθεί την Κυριακή 21 Απριλίου 2024 και ώρα 6 το απόγευμα, στο ανοιχτό θεατράκι στο Βαρόσι (Έδεσσα, δίπλα στην εκκλησία των Αγ. Απ. Πέτρου και Παύλου).

Η συναυλία αποτελεί μια παράλληλη εκδήλωση της ανωτέρω έκθεσης και αναδεικνύει τον ρόλο της μουσικής στην διαδρομή των προσφύγων, προσθέτοντας ένα ειδικό βάρος στη συλλογική μνήμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News