Κυριακή 28 Απριλίου 2024

Επίσκεψη στο Μουσείο Παγωτού πήγε το Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο Σαρακηνών (ΦΩΤΟ)


Το πρώτο σχολείο που επισκέφθηκε το εργοστάσιο παγωτού στις Σέρρες από την περιοχή της Αλμωπίας ήταν το Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο Σαρακηνών.

Το πρώτο θεματικό πάρκο στην Ελλάδα και την Ευρώπη, ένα μοναδικό και πρωτοποριακό πάρκο εκπαιδευτικού και ψυχαγωγικού χαρακτήρα για μικρούς και μεγάλους, που δημιούργησε η εταιρεία ΚΡΙ ΚΡΙ γιορτάζοντας φέτος τα 70 χρόνια ζωής στο σερραϊκό και ελληνικό χώρο.

Ένα φιλόξενο και βιωματικό πάρκο και μουσείο παγωτού το «Εργοστάσιο Παγωτού», αποτελεί έναν ειδικά σχεδιασμένο χώρο 2.000 τ.μ., τμήμα ενός καθαρά σύγχρονου βιομηχανικού χώρου.

Οι επισκέπτες με μια απίστευτη ξενάγηση σε έξι διαφορετικές αίθουσες, με ολογράμματα και βιωματικό τρόπο, ταξιδεύουν στον χρόνο, ανακαλύπτουν τα μυστικά του παγωτού, την ιστορία αλλά και την εξέλιξή του, ενώ στο τέλος, έχουν την ευκαιρία να παρασκευάζουν και να δοκιμάζουν τη δική τους αγαπημένη γεύση στο εργαστήρι παγωτού.

Μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί επέστρεψαν με τις πιο γλυκές αναμνήσεις! 






 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News