Κυριακή 21 Απριλίου 2024

Ανδρέας Λοβέρδος: «Μπήκαμε πολύ δυνατά και θα συνεχίσουμε» - Οι 42 υποψήφιοι Ευρωβουλευτές του κόμματος


Την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολίτες της Θεσσαλονίκης είχε ο Ανδρέας Λοβέρδος κατά την τελετή εγκαινίων του εκλογικού κέντρου του κόμματος «Δημοκράτες» στο κέντρο της πόλης, στην οδό Τσιμισκή.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος επέλεξε να μην απευθύνει ομιλία προς τους παρευρισκόμενους, αλλά να ανταλλάξει απόψεις με όσους επισκέφθηκαν το εκλογικό κέντρο.

Μεταξύ άλλων, τόνισε ότι το κόμμα του φιλοδοξεί να παίξει καταλυτικό ρόλο στις επικείμενες εκλογές. «Θέλουμε ένα ποσοστό όσο το δυνατόν μεγαλύτερο του 3%», είπε ο επικεφαλής των "Δημοκρατών" προαναγγέλλοντας και τη συμμετοχή του κόμματος στις επόμενες εθνικές εκλογές.

«Καλή Αρχή στη Θεσσαλονίκη! Απόψε στα γραφεία μας στο κέντρο της πόλης είχα τη χαρά να συναντηθώ και να συνομιλήσω με τους συμπολίτες μου. Τους ευχαριστώ για το καλοσώρισμα. Πάμε δυνατά οι Δημοκράτες», έγραψε σε ανάρτηση στον λογαριασμό του στο X, η οποία συνοδεύεται από φωτογραφίες από την τελετή εγκαινίων, στην οποία ήταν παρόντες υποψήφιοι ευρωβουλευτές του κόμματος.

 

2 σχόλια:

  1. ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ. ΚΑΠΟΤΕ ΣΕ ΨΗΣΙΣΑ ΣΤΙΣ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΩ ΣΚΥΛΟΜΕΤΑΝΙΩΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλα μη ορκιζεσε σε πιστεψαμε, εσυ πανε με τον ξυνο αγελαστο αγγλομαθη Ανδρουλάκη και ασε εμας με τον γνησιο πασοκο Ανδρεα, αν και πιστευω σκυλος του συριζα εισαι.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News