Παρασκευή 5 Απριλίου 2024

Τα 3 ζώδια που θα πάρουν «φωτιά» στο κρεβάτι αυτό το Σαββατοκύριακο


Ποια ζώδια θα έχουν στιγμές πάθους αυτές τις μέρες;

Υδροχόος

Το πνευματώδες ζώδιο του κύκλου έχει όρεξη αυτές τις μέρες... ήρθε η άνοιξη και όπως η φύση οργιάζει, έτσι κι αυτός ψάχνει το επόμενο θήραμά του. Αυτό σημαίνει ότι θα βγει: θα οργανώσει εκδρομή ή ποτό με πολλούς μαζί και θα φροντίσει σε αυτή τη λίστα να είναι κυρίως αυτοί με τους οποίους νιώθει έντονη έλξη! Αυτό σημαίνει ότι ένας από τους στόχους ... θα πετύχει!

Κριός

Χαρακτηριστικό αυτού του ζωδίου είναι πως πέφτει με τα μούτρα στο σκοπό και στο στόχο που έχει. Και μιας και η άνοιξη είναι η εποχή του, σκοπός του είναι ο έρωτας και η σωματική αφύπνιση. Γιαυτό αυτό το ΣΚ, θα του δώσει και θα καταλάβει!

Ταύρος

Είναι γεγονός πως οι ταύροι ξυπνούν την άνοιξη και ορμούν στον έρωτα με τα μπούνια! Από εδώ και πέρα, όχι μόνο αυτό το ΣΚ, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στα κρεβάτια των Ταύρων!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News