Τετάρτη 3 Απριλίου 2024

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Τετάρτη 3 Απριλίου


Πώς θα είναι η Τετάρτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Η σημερινή ευθυγράμμιση Αφροδίτης – Ποσειδώνα μπορεί να ρίξει ρομαντική ή μυστηριώδη ενέργεια κατά τη διάρκεια της ημέρας. Κάτι μυστικό ή ιδιωτικό σε ελκύει ή βλέπεις τους άλλους με πιο συμπονετικό τρόπο. Βλέπεις την πιο λεπτή πλευρά των πραγμάτων και των ανθρώπων. Το να κάνεις προσωπικές θυσίες φαίνεται να έρχεται φυσικά αυτή τη στιγμή. Τα οφέλη μπορεί να προκύψουν από μια απροσδόκητη πηγή ή τη χαρά που νιώθεις για να βοηθήσεις κάποιον. Σκέψου ότι μπορεί να εξιδανικεύσεις υπερβολικά μια κατάσταση, ιδιαίτερα μια οικονομική ή ρομαντική.

Ταύρος

Η Αφροδίτη και ο Ποσειδώνας ενώνουν τις δυνάμεις τους σήμερα και προσεγγίζεις ένα θέμα σχέσης από μια νέα, πιο κατανοητή προοπτική. Είναι καιρός να ακούσεις την καρδιά σου και να αναγνωρίσεις τι θέλεις πραγματικά. Μπορεί να χρειαστούν κάποιες δοκιμές και λάθη για να φτάσεις εκεί, αλλά μπορεί κάλλιστα να αξίζει τον κόπο. Ωστόσο οι σημερινές ενέργειες απαιτούν να μην πιέζεις τίποτα. Η μέρα χρησιμοποιείται καλύτερα για να επιβραδύνεις και να ευθυγραμμίσεις ξανά το εαυτό σου, αντί να προσπαθείς να πιέσεις κάτι. Είναι μια στιγμή για να συνδεθείς με τις πνευματικές, συναισθηματικές, ρομαντικές ή φανταστικές ανάγκες και να τις αγκαλιάσεις.

Δίδυμοι

Με τη σημερινή μαγική ευθυγράμμιση Αφροδίτης – Ποσειδώνα, αυτή είναι η στιγμή να αναλογιστείς πρόσφατα γεγονότα στη ζωή σου και να ονειρευτείς μακροπρόθεσμους ή επαγγελματικούς στόχους. Οι επαγγελματικές συνδέσεις μπορούν να λειτουργήσουν καλά, με περισσότερη διαφάνεια και συμπόνια, αλλά δεν είναι απαραίτητα ισχυρές στην πρακτικότητα ή την παραγωγικότητα. Βλέπεις τους άλλους με ιδεαλιστικό τρόπο υπό την επιρροή αυτής της διέλευσης και έχεις μεγάλες ελπίδες για την κατεύθυνση που ακολουθείς. Έχεις επίσης περισσότερη πίστη ότι τα πράγματα θα μπουν στη θέση τους, ακόμη και χωρίς ένα συγκεκριμένο σχέδιο.

Καρκίνος

Η σημερινή ευθυγράμμιση Αφροδίτης – Ποσειδώνα μπορεί να σε βοηθήσει να βρεις τρόπους να διώξεις το άγχος και να αποτοξινώσεις. Αν και υπάρχει κάποια τάση να εξιδανικεύσεις τους άλλους ή ρομαντικοποιείς καταστάσεις σήμερα, είναι μια εξαιρετική στιγμή για συγχώρηση, συμπόνια και νέα κατανόηση. Οι ρομαντικές παρορμήσεις δημιουργούνται και μια έντονη επιθυμία για απόδραση μπορεί να είναι έντονη. Εάν είσαι υποχρεωμένη να κάνεις καθημερινές δουλειές σήμερα, μπορεί να αισθανθείς συγκλονισμένη επειδή είσαι διψασμένη για μια πιο ζωηρή ζωή.

Λέων

Μπορεί να φέρεις ένα δημιουργικό ή ρομαντικό όραμα σε ένα πρακτικό θέμα ή η δουλειά σου σήμερα ή ο οικείος κόσμο σου διευρύνεται. Η σημερινή ευθυγράμμιση Αφροδίτης – Ποσειδώνα ενθαρρύνει τη φαντασία σου και σε παρακινεί να βρεις την ομορφιά σε νέα και διαφορετικά μέρη. Εάν είσαι υποχρεωμένη σε κάποια μορφή ρουτίνας σήμερα, ίσως λαχταράς να την αποφύγεις. Επίσης κάποια ασάφεια είναι πιθανή όταν προσπαθείς να κατανοήσεις την οπτική γωνία ενός άλλου ατόμου, αλλά η προθυμία να κατανοήσεις και να ακούσεις πηγαίνει μπροστά. Ένα μυστήριο μπορεί να σε μαγέψει.

Παρθένος

Μια ευθυγράμμιση Αφροδίτης – Ποσειδώνα εμφανίζεται στον τομέα της συνεργασίας σου και μπορεί να σε εμπνεύσει να κάνεις το καλύτερο δυνατό ή να κυνηγήσεις ένα όνειρο με την ενθάρρυνση κάποιου. Σε συναισθηματικό ή δημιουργικό επίπεδο, μπορεί να νιώσεις ανανεωμένη, ιδιαίτερα μέσω άλλων. Μπορεί να συγχωρήσεις κάποιον ή τον εαυτό σου και να προχωρήσεις. Ενώ μπορεί να φοράς τα παροιμιώδη ροζ γυαλιά για ένα σύντροφο ή μια σχέση, μπορείς να απολαύσεις κάποια έμπνευση αν κρατάς τα πόδια σου στη γη.

Ζυγός

Η Αφροδίτη ευθυγραμμίζεται με τον ονειροπόλο Ποσειδώνα σήμερα με δυο διαφορετικούς τρόπους και θέλεις να τροφοδοτήσεις το πνεύμα σου. Μπορεί να μην είσαι πολύ ικανοποιημένη με τις πιο θαμπές πτυχές της ρουτίνας σου. Στην πραγματικότητα, όσο πιο ιδιότροπη ή εμπνευσμένη είναι η δραστηριότητα ή η φαντασία τόσο το καλύτερο. Με αυτές τις επιρροές σήμερα, είσαι επιρρεπής στο να εξιδανικεύεις ή να γοητεύεις τις σχέσεις, τους ανθρώπους ή τις καταστάσεις στη ζωή σου. Φυσικά, αυτό απαιτεί κάποια προσοχή, αλλά χρειάζεσαι επίσης λίγη φαντασία και απόδραση ή ίσως μια πιο ευφάνταστη προσέγγιση στη δουλειά ή στις καθημερινές σου υποθέσεις.

Σκορπιός

Μπορεί να είναι μια ευφάνταστη μέρα για ένα δημιουργικό έργο ή μια ρομαντική σχέση. Οι διελεύσεις μπορεί να σε εμπνεύσουν να εκφράσεις τα συναισθήματα σου. Ένα αγαπημένο χόμπι μπορεί να προσφέρει μια ευχάριστη παράκαμψη από το άγχος και μια ωραία απόδραση. Κράτησε τα πάντα σε αναλογία για καλύτερα αποτελέσματα. Αν περιμένεις πάρα πολλά από μια συνηθισμένη μέρα, θα μπορούσες να αισθανθείς λίγη απογοητευμένη. Διαφορετικά, είναι μια δυνατή στιγμή για να βρεις την ομορφιά σε αυτά που έχεις και την τελειότητα στις ατέλειες.

Τοξότης

Μπορεί να είναι μια στιγμή για να ονειρευτείς νέες ιδέες, που σχετίζονται ιδιαίτερα με τη ζωή στο σπίτι, την αρμονία, την άνεση και την κατανόηση. Μια απόδραση από τις πρόσφατες πιέσεις φαίνεται κατάλληλη τώρα, ή να επιλέξεις δραστηριότητες ιδιαίτερα στο σπίτι ή με την οικογένεια που απασχολούν τη φαντασία σου. Η Αφροδίτη και ο Ποσειδώνας συναντιούνται στον ηλιακό 4ο οίκο σου, ενισχύοντας την αξία της άνεσης, της ομορφιάς και της ατμόσφαιρας στις σχέσεις σου. Γεννάς νέους μακροπρόθεσμους στόχους σχετικά με την άνεση, την οικιακή ευδαιμονία και την ευτυχία.

Αιγόκερως

Ευδοκιμείς όταν η φαντασία σου σε απασχολεί σήμερα, καθώς η Αφροδίτη και ο Ποσειδώνας ενώνουν τις δυνάμεις τους στο τομέα της επικοινωνίας σου. Είναι μια καλή στιγμή για να βρεις τρόπους να επικοινωνείς πιο δημιουργικά. Οι εισερχόμενες ειδήσεις ή μια συζήτηση μπορεί να είναι εμπνευσμένες, συγχωρητικές ή ανακουφιστικές. Μπορεί να απολαύσεις τη μέρα περισσότερο, αν αποφύγεις να αφήσεις μια ιδέα να σε παρασύρει πολύ μακριά, ώστε να αγνοείς γεγονότα ή καθήκοντα. Παρόλα αυτά μπορεί να νιώθεις καλά και να υιοθετήσεις τώρα μια στάση συμπαθητικής ροής.

Υδροχόος

Η Αφροδίτη και ο Ποσειδώνας ευθυγραμμίζονται σήμερα, ενθαρρύνοντας σε να συνδεθείς με κάτι υψηλότερο. Αντίθετα, μπορεί να λαχταράς την αίσθηση ότι είσαι κοντά σε κάποιον που συμμερίζεται τις αξίες σου. Ενώ αυτή η επιρροή διεγείρει τη γενναιοδωρία σου, ίσως χρειαστεί να χαράξεις κάποια όρια, ώστε να παραμείνεις εντός των επιπέδων δυνατοτήτων και άνεσης, τα οποία επί του παρόντος είναι μάλλον δύσκολο να καθοριστούν. Η φαντασία σου σε απασχολεί σήμερα και μπορείς να φτάσεις σε εξαιρετικά δημιουργικές λύσεις σε πρακτικά προβλήματα.

Ιχθύες

Οι ενέργειες του σήμερα σε ευνοούν, με την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα να ενώνονται με δυο τρόπους. Οι άλλοι ελκύονται από εσένα και μπορείς να είσαι απαλά πειστική μαζί τους και είναι λογικό να προσέχεις πως χειρίζεσαι αυτή την ήρεμη δύναμη. Είναι μια καλή στιγμή για να κάνεις μια πρώτη εντύπωση ή να σε προσέξουν. Μπορεί να αισθάνεσαι συγκινημένη να βοηθήσεις τους άλλους αυτή τη στιγμή, αλλά να έχεις κατά νου ότι το να παίξεις με τις φαντασιώσεις κάποιου μπορεί να μην είναι χρήσιμο μακροπρόθεσμα. Στόχευσε στη φαντασία σου και αναζήτησε την έμπνευση σου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News