Σάββατο 13 Απριλίου 2024

Γιαννιτσά: Ξεκίνησαν τα 26α ΑΓΑΘΟΒΟΥΛΙΑ υποδεχόμενοι για μία ακόμη χρονιά το αδελφοποιημένο Κυπριακό σχολείο


Με τον καθιερωμένο αγιασμό και το μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του ευεργέτη Αρχιμανδρίτη ΑΓΑΘΟΒΟΥΛΟ στο σχολικό συγκρότημα του 3ου Αγαθοβούλιου Δημοτικού Σχολείου, ξεκίνησαν τα 26α "ΑΓΑΘΟΒΟΥΛΙΑ", οι αθλητικοί αγώνες που έχουν γίνει πλέον θεσμός για την πόλη των Γιαννιτσών.

Παράλληλα στην σύντομη τελετή στο σχολείο έγινε και η επίσημη υποδοχή του αδελφοποιημένου 3ου Δημοτικού Σχολείου Δροσιάς Λάρνακας μέσα κλίμα συγκίνησης, ενώ στεφάνι κατέθεσαν στην προτομή του Αρχιμανδρίτη Γρηγορίου Αγαθόβουλου ο Δήμαρχος Πέλλας κ. Ευστάθιος Φουντουκίδης, η διευθύντρια του σχολείου, ο Διευθυντής της Α΄βάθμιας Διεύθυνσης Πέλλας, εκπρόσωπος της Κυπριακής αποστολής και ο εκπρόσωπος του Συλλόγου Κυπρίων Ν. Πέλλας.

Στην συνέχεια αντιπροσωπείες μαθητών των δύο σχολείων πήγαν στο μνημείο των κυπρίων αγωνιστών όπου έγινε κατάθεση στεφάνων και στην συνέχεια τα δύο σχολεία μετέβησαν στο δημοτικό στάδιο Γιαννιτσών.


Στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος κ. Ευστάθιος Φουντουκίδης καλωσόρισε καταρχήν τους αδερφούς μας Κυπρίους, επισημαίνοντας την σπουδαιότητα και τον συμβολισμό που έχουν οι αγώνες αυτοί κάθε χρόνο για την πόλη μας, ενώ δήλωσε βαθιά συγκινημένος που επισκέφτηκε το σχολείο αυτό ως δήμαρχος, ένα σχολείο στο οποίο και ο ίδιος φοίτησε ως μαθητής.

Στο πλαίσιο της τελετής ο Δήμαρχος Πέλλας είχε σύντομη συνομιλία με την διευθύντρια του Κυπριακού σχολείου. Τον Δήμαρχο συνόδευαν ο Αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Μάγγος και ο Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος της Α΄βάθμιας Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας κ. Κατσαμπέρης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News