Κυριακή 7 Απριλίου 2024

Κόπηκε οριστικά σειρά βασισμένη σε βιβλίο της Έλενας Ακρίτα που θα έπαιζε στον ΑΝΤ1+


Οριστική ματαίωση μίας από τις πιο αναμενόμενες σειρές του 2023, ήρθε ύστερα από την απόφαση των ανθρώπων του ΑΝΤ1+ για τη μεταφορά στη μικρή οθόνη του βιβλίου «Τα τάπερ της Αλίκης» της Έλενας Ακρίτα, όπως ανέφερε η εκπομπή Επί τόπου του Open.

Τα τάπερ της Αλίκης, το βραβευμένο κοινωνικό μυθιστόρημα της Έλενας Ακρίτα, θα ερχόταν αποκλειστικά στη streaming πλατφόρμα ΑΝΤ1+, σε εκτέλεση παραγωγής των Antenna Studios. H βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, είχε υπογράψει επισήμως στις 15 Σεπτεμβρίου του 2022, για τη δημιουργία μιας σειράς βασισμένης στο best seller μυθιστόρημά της «Τα τάπερ της Αλίκης», δηλώντας τότε «Coming home».

Θυμίζουμε ότι το βιβλίο της Έλενας Ακρίτα είχε τιμηθεί από το αναγνωστικό κοινό με το Βραβείο Καλύτερου Ελληνικού Μυθιστορήματος στα Βραβεία Public 2020, και σύμφωνα με την αρχική συμφωνία περιμέναμε να προβληθεί στην ψηφιακή πλατφόρμα μέσα στο 2023.

Τα πράγματα όμως δεν εξελίχθηκαν όπως περίμεναν οι δύο πλευρές και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Οpen η σειρά ματαιώνεται οριστικά και η συνεργασία της συγγραφέως με τον ΑΝΤ1 ακυρώνεται.

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News