Δευτέρα 22 Απριλίου 2024

Βράβευση μαθητών του 1ου Γυμνασίου Αριδαίας στον Πανελλήνιο Μαθητικό Οικονομικό Διαγωνισμό


Το 1ο Γυμνάσιο Αριδαίας, είναι στην ευχάριστη θέση να συγχαρεί  τις/τους μαθήτριες/ητές της Α' Γυμνασίου που βραβεύονται  στον 2ο Πανελλήνιο Μαθητικό Οικονομικό Διαγωνισμό, για το σχολικό έτος 2023-2024 με θέμα: «Η  ιδέα  του  επιχειρείν  στην  Α' Γυμνασίου», ο οποίος πραγματοποιήθηκε στις 27- 02-2023 από το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο (Ε.Α.Π.) και συγκεκριμένα τη Σχολή Κοινωνικών Επιστημών στο πλαίσιο του Ειδικού Προγράμματος Παιδαγωγικής και Διδακτικής Επάρκειας - «Θεματική Ενότητα ΠΔΕ02: Διδακτική Οικονομικών, Διοίκησης και Εκπαιδευτική Αξιολόγηση».

Οι μαθητές που βραβεύτηκαν:

  • ΒΑΔΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑ-1ο Βραβείο Διάκρισης & Βραβείο Διάκρισης (Θέματα Ανάπτυξης)
  • ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ-2ο Βραβείο Διάκρισης

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑQ ΖΙΩΓΑ ΒΑΪΑ, ΠΕ80 - ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ

Θερμά Συγχαρητήρια!

Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News