Πέμπτη 18 Απριλίου 2024

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Πέμπτη 18 Απριλίου


Πώς θα είναι η Πέμπτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Οι σημερινές διελεύσεις μπορούν να φέρουν ευχάριστες συζητήσεις στο προσκήνιο. Είσαι ιδιαίτερα επικοινωνιακή ή έχεις την τάση να κάνεις πολλές αναλύσεις. Μια ευθυγράμμιση Αφροδίτης – Ερμή σχηματίζεται στο ζώδιο σου, τοποθετώντας σε καλά για να συνάψεις μια συμφωνία ή να μπεις σε ένα καλό πνεύμα. Έχεις μεγαλύτερο αντίκτυπο από το συνηθισμένο, είτε πρόκειται για το τι επικοινωνείς είτε για το πως αλληλεπιδράς. Ενώ οι σημερινές ενέργειες φαίνονται χαλαρές είναι καλή ιδέα να προσέχεις τι λες, καθώς μπορεί να μη βγει όπως σκοπεύεις με τον Ερμή να είναι ακόμα ανάδρομος.

Ταύρος

Είσαι ευαίσθητη και ανταποκρίνεσαι σήμερα και είναι εύκολο να εξομαλύνεις τις διαφορές με τους άλλους αν χρειαστεί. Έχεις την τάση να επιτρέπεις στα κοινωνικά στοιχεία να σου αποσπούν την προσοχή, ειδικά καθώς η μέρα προχωρά και ο ανάδρομος Ερμής ευθυγραμμίζεται με την Αφροδίτη τον πλανητικό κυβερνήτη σου. Περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με ένα ιδιωτικό ή παρελθοντικό θέμα ενδέχεται να εμφανιστούν και να σου δώσουν μια ανανεωτική νέα προοπτική. Είναι επίσης πιθανό η επανεμφάνιση ενός ατόμου από την ιστορία σου να πυροδοτήσει κάθε λογής ανάμνηση.

Δίδυμοι

Η Σελήνη κατευθύνεται στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας σου σήμερα και λαχταράς λίγη οικειότητα και ευγένεια. Ειδικά όσο προχωρά η μέρα έχεις την τάση να θέλεις να εξετάσεις τα συναισθήματα ή να απολαύσεις τη διασκέδαση. Νέες πληροφορίες για παλιά θέματα μπορούν να έρθουν στο φως, ιδιαίτερα για μακροπρόθεσμα έργα ή φίλους ή μέσω δικτύωσης. Ένα έργο ή μια ιδέα που είχες εγκαταλείψει ή είχες αφήσει στην άκρη μπορεί να φανεί και πάλι βιώσιμο. Αν και αυτό μπορεί να είναι αλήθεια, πρόσεξε για μια τάση να γοητεύεις και να γοητεύεσαι από το παρελθόν.

Καρκίνος

Οι συμφωνίες με το σύντροφο ή ένα σημαντικό άλλο πρόσωπο μπορεί έρθουν φυσικά σήμερα, αν και μπορεί να χρειαστούν κάποια βελτίωση αργότερα. Μπορεί να είναι μια στιγμή για να απολαύσεις ευχάριστες σκέψεις ή συζητήσεις. Είναι πιθανό να λάβεις περισσότερη απ’ τη συνηθισμένη προσοχή, ιδιαίτερα σε επαγγελματικό ή δημόσιο επίπεδο. Τα λόγια σου έχουν μεγάλο αντίκτυπο αλλά είναι επίσης πιθανές παρεξηγήσεις. Εφόσον επιλέγεις τα λόγια σου προσεκτικά, αυτή μπορεί να είναι μια εξαιρετική στιγμή για να φέρεις αρμονία και ειρήνη σε ένα θέμα.

Λέων

Η Σελήνη συνεχίζει τη διέλευση της στο ζώδιο σου αναδεικνύοντας τα συναισθήματα σου, αλλά αργότερα περνά στον τομέα των πόρων σου. Είσαι έτοιμη να στρέψεις την προσοχή σου στην πρακτική πλευρά της ζωής σου. Ωστόσο καθώς η μέρα προχωρά η εξομάλυνση των διαφορών μπορεί να είναι στο επίκεντρο. Παρουσιάζεις τον εαυτό σου και τις ιδέες σου με γοητεία ή ευγένεια και αυτό λειτουργεί καλά, καθώς ο Ερμής και η Αφροδίτη ενώνονται σε αρμονία με το ζώδιο σου. Φαίνεται ότι ξέρεις πως να μετατρέπεις ουσιαστικά κάθε κατάσταση με ευχάριστο τρόπο.

Παρθένος

Αυτή είναι γενικά μια καλή στιγμή για να ρίξεις επιπλέον ενέργεια και ενθουσιασμό σε μια ιδιαίτερη ενασχόληση. Οι συζητήσεις τείνουν να οδηγούν σε καλές κατευθύνσεις, αν και φαίνεται να επικεντρώνονται σε θέματα του παρελθόντος. Οι διαπραγματευτικές σου δυνάμεις είναι καλές με τον Ερμή και την Αφροδίτη να ευθυγραμμίζονται. Ωστόσο με τον Ερμή να είναι ακόμα ανάδρομος θεώρησε ότι είναι πιθανές παρεξηγήσεις ή ασαφείς καταστάσεις. Η Σελήνη αργότερα σήμερα περνά στο δικό σου ζώδιο και αναζητάς περισσότερη αλληλεπίδραση ή επικύρωση των συναισθημάτων σου.

Ζυγός

Μπορεί να σκοντάψεις ή να ανακαλύψεις κάτι που λείπει, χάνεται ή κρύβεται σήμερα και αύριο. Μπορεί να αναζητάς λύση ή κλείσιμο σχετικά με ένα παρελθόν. Ειδικά όσο προχωρά η μέρα έχεις την τάση να θέλεις να κατανοήσεις συναισθήματα και ιδέες. Η επίτευξη συμφωνιών, ή τουλάχιστον η επίτευξη ενός σημείου κατανόησης, μπορεί να είναι σε ευχάριστη εστίαση. Παρόλο που η επίλυση φαίνεται πιθανή, με τον Ερμή να είναι ακόμα ανάδρομος, υπάρχουν πιθανώς περισσότερα στην ιστορία. Μπορεί να δεις μια νέα πλευρά ενός ατόμου ή μιας κατάστασης και κάποιος θα μπορούσε να σε δει με ένα νέο πρίσμα.

Σκορπιός

Κερδίζεις προοπτική σήμερα και οι προσπάθειες για ειρήνη μπορεί να είναι στο επίκεντρο και να είναι επιτυχημένες. Μπορείς να επιλύσεις πολλά ζητήματα μέσω καταιγισμού ιδεών και ανάλυσης. Κάποιος από το παρελθόν σου μπορεί να είναι έντονα στο μυαλό σου ή ίσως να επανεμφανιστεί τώρα στη ζωή σου. Αντιλαμβάνεσαι τα συναισθήματα σου ή ένα παλιό πρόβλημα, καθώς βλέπεις τα πράγματα με νέο πρίσμα. Μπορεί να καταλήξεις σε μια νέα ανακάλυψη σχετικά με ένα μακροπρόθεσμο θέμα. Μπορεί να καταλήξεις σε μια νέα ανακάλυψη σχετικά με ένα μακροχρόνιο θέμα.

Τοξότης

Οι ενέργειες του σήμερα είναι δυνατές για επικοινωνία και απόλαυση. Οι διελεύσεις σε τραβούν να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα και να καταλήξεις σε μια αμοιβαία επωφελή συμφωνία, ειδικά όσο προχωρά και εξελίσσετε η μέρα. Μπορεί επίσης να λύσεις ένα μυστήριο σχετικά με μια σχέση που προηγουμένως σε απασχολούσε. Οι συζητήσεις και οι σκέψεις περιστρέφονται γύρω από περασμένα ειδύλλια, έργα και γεγονότα ή μια καθυστερημένη συζήτηση συμβαίνει τώρα, καθώς ο ανάδρομος Ερμής κινείται προς μια ευθυγράμμιση με την Αφροδίτη στο δημιουργικό σου τομέα.

Αιγόκερως

Μπορεί να σου αρέσει να συζητάς προσωπικά σχέδια σήμερα, ακόμα και αν δεν είσαι ξεκάθαρη στις λεπτομέρειες. Θα μπορούσες να βρεθείς σε ευνοϊκή θέση για να ικανοποιήσεις τις ανάγκες σου για συνομιλία ή μαθησιακές εμπειρίες. Οι συζητήσεις με ή για την οικογένεια μπορεί να είναι αποκαλυπτικές και ανταποδοτικές. Ο Ερμής οδεύει προς την ευθυγράμμιση με την Αφροδίτη και δεδομένου ότι ο Ερμής εξακολουθεί να είναι ανάδρομος, μπορεί να θέλεις να κρατήσεις τα πράγματα άτυπα και να αποφύγεις να βγάλεις βιαστικά συμπεράσματα.

Υδροχόος

Η περιέργεια σου είναι έντονη σήμερα, μπορεί να θέλεις να μάθεις κάτι ενδιαφέρον και έχεις την τάση να κάνεις ένα βήμα πίσω από τη σκληρή σκέψη. Ωστόσο είσαι έτοιμη να αναλύσεις τα πράγματα, καθώς ο ανάδρομος Ερμής ευθυγραμμίζεται με την Αφροδίτη. Μπορεί να αφορά την ανακάλυψη μερικών κομματιών πάζλ που λείπουν από μια κατάσταση. Παρόλο που η πλήρης εικόνα δεν έχει έρθει ακόμα, μπορεί να είναι ακόμα ικανοποιητική. Μπορεί να αναζητήσεις τρόπους για να επεκτείνεις τις γνώσεις και τις δεξιότητες σου, καθώς μια ευκαιρία που έχασες ή παρέλειψες στο παρελθόν μπορεί να ξαναεμφανιστεί και ίσως αξίζει μια πιο προσεκτική ματιά.

Ιχθύες

Τα κοινωνικά στοιχεία της ζωής σου εστιάζονται περισσότερο σήμερα. Η Σελήνη κατευθύνεται στον τομέα της συνεργασίας σου και αναζητάς ανατροφοδότηση. Επίσης ο ανάδρομος Ερμής ευθυγραμμίζεται με την Αφροδίτη. Αναγνωρίζεις πιο εύκολα και συζητάς τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου αυτή τη στιγμή. Θέλεις να φέρεις περισσότερη αρμονία και άνεση στη ζωή σου και μπορείς να βρεις τον εαυτό σου στη τέλεια διάθεση για να κατακερματίσεις τα πράγματα. Περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με ένα μακροχρόνιο ζήτημα μπορεί να προκύψουν για να αλλάξουν την προοπτική σου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News