Τρίτη 26 Μαρτίου 2024

Οι ημερομηνίες SOS του Απριλίου και τα ζώδια που θα δυσκολευτούν


Παρακάτω μπορείς να διαβάσεις για τις ημερομηνίες του Απρίλη που απαιτούν παραπάνω προσοχή.

2 Απριλίου: Ερμής στάσιμος προς αναδρομή

Δυσκολίες στην επικοινωνία θα παρατηρηθούν, καθώς και ‘κούφιες’ υποσχέσεις εκείνη την ημέρα για την πλειοψηφία. Στο προσκήνιο έρχονται οι Κριοί, οι Καρκίνοι, οι Ζυγοί και οι Αιγόκεροι. Οι επανασυνδέσεις ξεκινούν, ενώ τα νέα ξεκινήματα καθυστερούν σοβαρά.

3 Απριλίου: Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα

Η πικρή αλήθεια είναι ότι μολονότι πολλοί θα ερωτευτούν παράφορα, αρκετοί θα ‘φάνε παππά’ στην αγάπη! Περισσότερο από όλους κινδυνεύουν με αισθηματικές απογοητεύσεις οι Σκορπιοί και οι Ταύροι του 3ου δεκαημέρου. Λανθασμένη κρίση θα έχουν μαζί τους οι Ιχθείς και οι Παρθένοι του 3ου δεκαημέρου, ενώ επαγγελματικές και οικονομικές εξαπατήσεις υπάρχει περίπτωση να έχουν οι Δίδυμοι, οι Υδροχόοι και οι Λέοντες του 3ου δεκαημέρου.

10 Απριλίου: Άρης σε σύνοδο με τον Κρόνο

Οι μεταβλητοί του 2ου δεκαημέρου (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθείς) εκείνη την ημέρα θα αισθανθούν ότι τα πλάνα τους έχουν παγώσει. Όσο κι αν προσπαθούν, ο κόπος τους δεν αναγνωρίζεται και τόσο εύκολα. Πάντως, είναι καλή στιγμή να ξεκινήσουν κάτι που απαιτεί σκληρή πειθαρχία, όπως μία αυστηρή δίαιτα, μία πολεμική τέχνη κ.α.

21 Απριλίου: Ήλιος σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα

Την παραπάνω ημερομηνία την είδατε και στις καλές ημέρες, στο αντίστοιχο άρθρο. Ε, λοιπόν, φαίνεται ότι άλλοι θα περάσουν υπέροχα, όσο οι Ταύροι, οι Σκορπιοί, οι Λέοντες και οι Υδροχόοι του 1ου δεκαημέρου έρχονται αντιμέτωποι με εσωτερικές κι εξωτερικές εντάσεις. Οι συγκρούσεις είναι προϊόν κάποιας ανασφάλειάς τους που δεν θέλουν ακόμη να παραδεχτούν. Όσο πιο γρήγορα το κάνουν, τόσο λιγότερο θα βασανίζονται, τυραννώντας και τον περίγυρό τους.

29 Απριλίου: Άρης σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα

Είναι μία από τις πιο επικίνδυνες ημερομηνίες όπου το λιγότερο που θα μπορούσε να γίνει είναι μία απογοήτευση στον έρωτα. Οι επιχειρηματικές, επαγγελματικές και οικονομικές δραστηριότητες και ιδίως ενάρξεις, καλό είναι να αποφευχθούν εκείνη την ημέρα, αφού η κρίση μας είναι αδύναμη. Οι πιο ευαίσθητη απέναντι στην τρέχουσα αυτήν όψη είναι οι Δίδυμοι, οι Παρθένοι, οι Τοξότες και οι Ιχθείς του 3ου δεκαημέρου, αυστηρά των τελευταίων 4ων ημερών του εκάστοτε ζωδίου. Μαζί, θα αισθάνονται κόπωση, οπότε θα πρέπει να προσέξουν τι τρώνε και να φροντίσουν το σώμα τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News