Σάββατο 30 Μαρτίου 2024

«Ο βασιλιάς Κάρολος έχει καρκίνο στο πάγκρεας και μόλις δύο χρόνια ζωής» - Τι υποστηρίζει δημοσίευμα


Μετά τα δημοσιεύματα που θέλουν την πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον, να πάσχει από καρκίνο του παχέος εντέρου και να έχει υποβληθεί σε υστερεκτομή, νέα δημοσιεύματα αποκαλύπτουν τον καρκίνο του βασιλιά Καρόλου.

Σύμφωνα με το περιοδικό In Touch, ο βασιλιάς Κάρολος Γ’, που βρέθηκε αντιμέτωπος με τον καρκίνο την ίδια χρονική περίοδο με την νύφη του Κέιτ Μίντλετον, πάσχει από καρκίνο στο πάγκρεας και του απομένουν μόνο λίγοι μήνες ζωές. Στο καλύτερο σενάριο ο βασιλιάς Κάρολος δεν έχει πάνω από δύο χρόνια ζωής.

Το περιοδικό επικαλείται πηγές σύμφωνα με τις οποίες ο καρκίνος του βασιλιά Καρόλου είναι χειρότερος από ό,τι έχει αφήσει να εννοηθεί το παλάτι, ενώ ακόμα και πριν από τη διάγνωση του καρκίνου υπήρχαν ανησυχίες για την υγεία του.

Ωστόσο, το περιοδικό δεν δίνει περισσότερες λεπτομέρειες για να υποστηρίξει τα γραφόμενά του και περιορίζεται στην αναφορά ότι πηγή ενημέρωσης είναι ένα υψηλόβαθμο στέλεχος της βασιλικής οικογένειας. Σημειώνει, δε, πως ο καρκίνος στο πάγκρεας για τον βασιλιά είναι ένα κοινό μυστικό ανάμεσα σε λίγους έμπιστους της βασιλικής οικογένειας.

Με νεότερο δημοσίευμα το In Touch σημειώνει πως πλέον το παλάτι εξετάζει το πρωτόκολλο για την κηδεία του βασιλιά που φέρει την ονομασία «Επιχείρηση Menai Bridge». Σημειώνεται πως η κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ Β’ ονομαζόταν «Επιχείρηση Γέφυρα του Λονδίνου».

Το «Operation Menai Bridge» περιλαμβάνει τα γνωστά πρωτόκολλα: Όταν ο μονάρχης πεθάνει, το σώμα του θα μεταφερθεί από το παλάτι του Μπάκινγχαμ στην Αίθουσα του Γουέστμινστερ. Θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα και η επίσημη κηδεία του θα γίνει εννέα ημέρες αργότερα. Πιθανότατα θα ταφεί στο βασιλικό τάφο στο Κάστρο του Γουίνδσορ.

Ωστόσο, τα σενάρια σχετικά με την κατάσταση της υγείας του δίνουν και παίρνουν, ενώ ο ίδιος θα παραστεί κανονικά στη λειτουργία στο Κάστρο του Γουίνδσορ την Κυριακή του Πάσχα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News