Σάββατο 30 Μαρτίου 2024

Πολλά τα κοστούμια... αλλά δεν κάνει πίσω ο Χρ. Μπάτσης - Διεργασίες για την επόμενη μέρα στην παράταξη για τον υποψήφιο Δήμαρχο


Τον επόμενο αντίπαλό του στις εκλογές του... 2028 φαίνεται πως ψάχνει ο Δήμαρχος Αλμωπίας Νίκο Παρούτογλου. Στην τελευταία Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας κάλεσε μεταξύ σοβαρού κι αστείου την παράταξη του Χρήστου Μπάτση να καταλήξει ποιος θα κατέβει τελικά για Δήμαρχος, απευθυνόμενος κυρίως στους δύο δελφίνους της παράταξης, Δημήτρη Γιάντση και Γιάννη Κετικίδη, κάνοντας λόγο μάλιστα για... κοστούμια υποψηφίων Δημάρχων.

Πέρα από το κωμικό της υπόθεσης, είναι γεγονός ότι οι διεργασίες στην παράταξη Μπάτση είναι μεγάλες από την πρώτη στιγμή της ήττας.

Από τη μία ο ίδιος ο πρώην Δήμαρχος επιθυμεί διακαώς να είναι εκ νέου υποψήφιος και δεν κάνει πίσω, κάτι όμως που προεξοφλεί ότι θα βάλει "μπουρλότο" στην ενότητα του χώρου, ο οποίος θυμίζουμε ότι πήγε διχοτομημένος στις προηγούμενες εκλογές. Το πιθανότερο είναι πως μια εκ νέου υποψηφιότητα του Χρήστου Μπάτση θα αφήσει χώρο για δημιουργία και δεύτερου ψηφοδελτίου από τον χώρο της κεντροδεξιάς.

Από την άλλη, ο Δημήτρης Γιάντσης φαίνεται να σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να ηγηθεί δημοτικού σχήματος, με την προϋπόθεση όμως ότι ο κ. Μπάτσης θα κάνει πίσω και σε καμία περίπτωση με συγκρουσιακή διάθεση. Και ο Γιάννης Κετικίδης όμως, είναι ένα ακόμα πρόσωπο από τον συνδυασμό, που φέρεται να διεκδικεί κεντρικό ρόλο.

2 σχόλια:

  1. Χρήστο δοκιμαστικες άστο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. φτανει κουρασατε εκτος του οτι αποτυχατε, δεν κανατε απολυτως ΤΙΠΟΤΑ, αχρηστοι, ακους Γιαντση; αντε παντε δουλεψτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News