Τρίτη 5 Μαρτίου 2024

Δήμος Πέλλας: Λογοδοσία της Δημοτικής Αρχής για τους πρώτους μήνες - Δείτε ολόκληρη τη Συνεδρίαση


Πραγματοποιήθηκε η πρώτη Λογοδοσία του Δημάρχου Πέλλας και της Δημοτικής Αρχής!

Ένας νέος θεσμός, η ΛΟΓΟΔΟΣΙΑ του Δημάρχου και των Αντιδημάρχων, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη το βράδυ σε ειδική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.

Στην Λογοδοσία του Δημάρχου υπάρχει η δυνατότητα να καταθέτουν ερωτήματα και προτάσεις τόσο οι δημοτικοί σύμβουλοι όσο και οι πολίτες, κάτι που σημείωσε και ο Δήμαρχος Πέλλας κ. Στάθης Φουντουκίδης στην εισαγωγή του, προσκαλώντας και παροτρύνοντας τους πολίτες να συμμετέχουν και οι ίδιοι τόσο με την φυσική τους παρουσία στις συνεδριάσεις όσο και με τα ερωτήματά τους.

"Η διαφάνεια, η δημοσιότητα και η συμμετοχική δημοκρατία είναι οι αρχές μας ως νέα δημοτική αρχή και αυτό επιθυμούμε και στην πράξη" τόνισε ο Δήμαρχος.

Στην συνέχεια έδωσε τον λόγο στους 12 Αντιδημάρχους ανά τομείς και αρμοδιότητες.

Δείτε ολόκληρο το βίντεο από τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και της Λογοδοσίας της Δημοτικής Αρχής:

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News