Δευτέρα 11 Μαρτίου 2024

Νεκρά σκυλιά από φόλες στην Κωνσταντία Αλμωπίας - Για «οργανωμένο έγκλημα» κάνει λόγο ο Φιλοζωικός Σύλλογος


Δείτε την ανάρτηση του Συλλόγου Φίλων Ζώων Αριδαίας "Η Ελπίδα":

SOS. Φόλες στην ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑ!

Από την προηγούμενη εβδομάδα ενημερωθήκαμε για πιθανών δηλητηριάσεις ζώων στην Κωνσταντία κάποια ζώα βρέθηκαν κάποια όχι.

Σήμερα επιβεβαιώθηκαν οι ισχυρισμοί κάποιων από το χωριό με δυο νέα περιστατικά. Έχουμε δυο νεκρά αδέσποτα και τρία δεσποζόμενα.

Τα δυο περιστατικά σήμερα είχαν αίσιο τέλος, τα ζωα είναι καλά.

ΟΡΓΑΝΟΜΕΝΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ!

Κάποιοι εκεί στην Κωνσταντια, σκατοψυχοι, έχετε λύσει όλα σας τα προβλήματα στα σπίτια σας και το μόνο πρόβλημα σας ήταν τα άμοιρα τα ζωα!!!! Σε τι σας έφταιξαν άραγε!!!!!

Έχουμε κάποιες πληροφορίες και θα τις αξιοποιήσουμε. Θα κατατεθεί μήνυση κατά αγνώστων.

Ο πρόεδρος

Φώτης Παραστατίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News