Παρασκευή 15 Μαρτίου 2024

Έκτακτη - κατεπείγουσα Συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής του Δήμου Αλμωπίας


Πραγνατοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής η έκτακτη - κατεπείγουσα δια ζώσης συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής του Δήμου Αλμωπίας, με τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Λήψη απόφασης για έκτακτη – κατεπείγουσα συνεδρίαση Δημοτικής Επιτροπής.

2. Ηχητική κάλυψη για τις παρελάσεις των εθνικών επετείων: α) 25ης Μαρτίου, 28ης Οκτωβρίου και γ) 4ης Νοεμβρίου.

3. Προμήθεια στεφάνων για τις ανωτέρω εθνικές επετείους.

4. Ηχητική και φωτιστική κάλυψη τριών πολιτιστικών εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν στο Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο Αριδαίας.

Η συνεδρίαση κρίθηκε έκτακτη - κατεπείγουσα, καθώς τα ανωτέρω θέματα δεν συμπεριλήφθηκαν εκ παραδρομής στην προηγούμενη συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής και προκειμένου να ολοκληρωθεί απρόσκοπτα ο εορτασμός της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου και των πολιτιστικών δραστηριοτήτων που συνδέονται με τη συγκεκριμένη εορτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News