Κυριακή 10 Μαρτίου 2024

Αναταραχή στην Ημαθία: Άλλοι σε εκλογές και άλλοι σε αργία


Δεν ξανάγινε τέτοια πολιτική αναταραχή στο πολιτικό γίγνεσθαι της Ημαθίας, μόλις 6 μήνες από την προκήρυξη των δημοτικών εκλογών.

Από την μια πλευρά, η Αλεξάνδρεια, η οποία οδεύει προς τις εκλογές (εκκρεμεί η απόφαση του ΣτΕ) και από την άλλη, η Νάουσα, που έμεινε χωρίς δήμαρχο, αφού ο Νίκος Κουτσογιάννης τέθηκε σε αργία. Πλέον τα ηνία της δημοτικής αρχής έχει αναλάβει ο νυν Αντιδήμαρχος Θεόδωρος Δολδούρης.

Μόνο η Βέροια συνεχίζει σταθερά την πορεία της, μιας και ο Δήμαρχος Κώστας Βοργιαζίδης στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου κέρδισε την εμπιστοσύνη των πολιτών, αφού το 58% του εκλογικού σώματος, τον επιβράβευσε για το έργο του.

Σε κάθε περίπτωση η Νάουσα και η Αλεξάνδρεια μπαίνουν σ' έναν κύκλο εσωστρέφειας που μόνο καλό για την βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων. Ας ελπίσουμε σύντομα να λυθούν τα προβλήματα και να μπούνε σε ρυθμούς κανονικότητας για την εύρυθμη λειτουργία των δήμων.

Πηγή: veriotis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News