Κυριακή 10 Μαρτίου 2024

Συνάντηση του Δημάρχου Αλμωπίας Ν. Παρούτογλου με τον Α.Σ. Αρριδαίος


Μετά από πρόσκληση του Δημάρχου Κου Παρούτογλου Νικολάου πραγματοποιήθηκε στις 8 Μαρτίου 2024 συνάντηση με μέλη του ΔΣ του Συλλόγου μας Α.Σ.Α."ΑΡΡΙΔΑΙΟΣ'".

Παρόντες εκτός του Δημάρχου ήταν ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Κος Τσαρκνιας Πέτρος,ο Πρόεδρος του Συλλόγου Μπουρτζής Νικόλαος,η Αντιπρόεδρος Φάφκα Μαρία και ο Γενικός Γραμματέας Μακρόπουλος Δημήτριος.

Σε μια πραγματικά φιλική ατμόσφαιρα συζητήσαμε την μέχρι τώρα πορεία μας και τα σχέδια του Συλλόγου για την περαιτέρω ανάπτυξη του Αθλήματος της Τοξοβολίας στην περιοχή μας και όχι μόνο.

Ο Δήμαρχος μας διαβεβαίωσε ότι η νέα Δημοτική Αρχή θα σταθεί αρωγός όχι μόνο στις δικές μας προσπάθειες αλλά και γενικότερα στην ανάπτυξη του Αθλητισμού στην Αλμωπία.

Στο τέλος προσπαθήσαμε να τον πείσουμε να υπογράψει δελτίο στον Σύλλογό μας και μας υποσχέθηκε ότι θα το σκεφτεί και θα μας απαντήσει σύντομα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News