Τετάρτη 27 Μαρτίου 2024

Βίντεο ντροπής: Κυνηγούν λύκο με αυτοκίνητο και το διασκεδάζουν


Ένα στην κυριολεξία εμετικό βίντεο ανέβασαν στα social media άγνωστοι οι οποίοι φαίνεται μέσα στη νύχτα να καταδιώκουν έναν λύκο για πολλή ώρα.

Το ζώο πανικόβλητο τρέχει να σωθεί και οι «λεβέντες», οι κακοποιητές ενός ανυπεράσπιστου ζώου μέσα στο αυτοκίνητο γελούν, κορνάρουν τρομάζοντάς το ακόμα περισσότερο και το διασκεδάζουν φωνάζοντας μάλιστα «κάνε άκρη ρε!»

Διαπιστώνουν επίσης ότι το ζώο κουράστηκε λέγοντας ότι «βγάζει σάλια».

Το βίντεο το οποίο ουδείς γνωρίζει τι κατάληξη είχε κάνει τον γύρο των social media και θεωρείται βέβαιο ότι οι αρμόδιες αρχές θα επιληφθούν αυτεπάγγελτα προκειμένου να εντοπιστούν οι βασανιστές του ζώου το οποίο ανυπεράσπιστο έτρεχε να γλιτώσει.

Ο τόπος και ο χρόνος που έγινε το περιστατικό δεν είναι γνωστός, ωστόσο από τα metadata του βίντεο είναι εύκολο να βρεθούν οι δράστες.

Δείτε το βίντεο:

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News