Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024

Στ. Φουντουκίδης: «Εσείς είστε η Πέλλα που θέλουμε να προβάλουμε, είστε η Πέλλα που είναι πρωταθλήτρια»


Ξεχώρισαν με την παρουσία τους οι πρωταθλητές του Δήμου Πέλλας στην τελετή βράβευσης Αθλητών και Μαθητών του περασμένου Σαββάτου.

Ο Δήμαρχος Πέλλας εξέφρασε θερμά συγχαρητήρια, ενώ σε σύντομη συζήτηση κατ' ιδίαν σημείωσε ότι ο Δήμος θα είναι δίπλα τους και θα στηρίζει τις προσπάθειές τους με οποιονδήποτε τρόπο και μέσο.

Μερικοί από τους βραβευθέντες αθλητές και μαθητές με υψηλές διακρίσεις είναι:

Σαββίνα Παπαδημοπούλου: 1η στον πανευρωπαϊκό διαγωνισμό λογοτεχνίας eurostories του πανεπιστημίου Βρυξελλών σε συνεργασία με το πανεπιστήμιο της Ζυρίχης και 1η στον πανευρωπαϊκό διαγωνισμό λογοτεχνίας eurocircles του πανεπιστημίου του Αμβούργου.

Ευαγγελία Φράγκου – ΝΟΓ: Χάλκινο μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα σκιφ γυναικών U23.

Πολυνίκη Εμμανουηλίδου :Χάλκινο μετάλλιο στα 200μ στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U23.

Δρόσος Καραφυλλιάς: Έλαβε μέρος στην χειμερινή Ολυμπιάδα Νέων(14 -18 ετών) 2023 στο παράλληλο γιγαντιαίο σλάλομ PGS και ήταν ένας από τους δύο σημαιοφόρους της Εθνικής μας ομάδας.

Κωνσταντίνα Στράντζαλη: Πρωτάθλημα Ελλάδας με την ομάδα του ΠΑΟΚ Θεσ/κης και παίκτρια της Εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου.

Μαρία Χατζηπαρασίδου: Πρωτάθλημα Ελλάδας με την ομάδα του ΠΑΟΚ Θεσ/κης και παίκτρια της Εθνικής μας ομάδας χαντ μπολ.

Ιωάννης Κυριακίδης: Μέλος της Εθνικής μας ομάδας ποδηλασίας με 2 χρυσά μετάλλια στο πανελλήνιο πρωτάθλημα του 2023 με 30 διεθνείς συμμετοχές.

Χρήστος Παπαδόπουλος: Χρυσό μετάλλιο στη δισκοβολία και Αργυρό μετάλλιο στη σφαιροβολία στους πανελλήνιους αγώνες εφήβων Κ20.






 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News