Σάββατο 2 Μαρτίου 2024

Ενεργειακή Αναβάθμιση, Εκσυγχρονισμός και Ανακαίνιση στα Κέντρα Υγείας Αριδαίας, Κρύας Βρύσης και Σκύδρας ύψους 5,2 εκ. ευρώ


Υπογράφτηκε παρουσία του Υπουργού Υγείας κ. Α. Γεωργιάδη και του Διοικητή της 3ης ΥΠΕ κ. Π. Μπογιατζίδη η σύμβαση με την ανάδοχη εταιρία για την ανακαίνιση 9 Κέντρων Υγείας. Συγκεκριμένα, για την περιοχή μας, οι συμβάσεις αφορούν την Ενεργειακή Αναβάθμιση, τον Εκσυγχρονισμό και την Ανακαίνιση των κτιρίων των Κέντρων Υγείας Κρύας Βρύσης, Αριδαίας, και Σκύδρας με συνολικό προϋπολογισμό 5,2 εκ. ευρώ. Σε εξέλιξη είναι οι παρεμβάσεις στο Κέντρο Υγείας Άρνισσας, σχεδόν 1,2 εκ. ευρώ.

Επισημαίνεται πως το πρόγραμμα της αναβάθμισης των υποδομών της 3 ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας, όπως αυτό έχει σχεδιαστεί από το Υπουργείο Υγείας και έχει ενταχθεί για χρηματοδότηση από το Ταμείο Ανάκαμψης & Ανθεκτικότητας, αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα έργα των τελευταίων δεκαετιών.

Για την εξέλιξη αυτή ο Βουλευτής Πέλλας Λάκης Βασιλειάδης δήλωσε:

«Η υλοποίηση σημαντικών έργων έχει ξεκινήσει και για την περιοχής μας. Ο τομέας της υγείας, όπως επισημαίνω σταθερά, αποτελεί μια άμεση προτεραιότητα για την βελτίωση των συνθηκών και την ενίσχυσή του, τόσο σε επίπεδο υποδομών όσο και σε προσωπικό. Υπάρχουν ακόμα πολλά περιθώρια βελτίωσης, γίνονται συνεχείς προσπάθειες και είμαστε εδώ για να παρακολουθούμε στενά τις ανάγκες και να βελτιώνουμε τις συνθήκες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News