Δευτέρα 25 Μαρτίου 2024

Μαρία Σαραλιώτου: «Η 25η Μαρτίου είναι ημέρα υπερηφάνειας που συγκινεί τους απανταχού Έλληνες»


Το μήνυμα της Πολιτευτή Πέλλας της ΝΔ Μαρίας Σαραλιώτου για την 25η Μαρτίου:

H 25η Μαρτίου είναι ημέρα υπερηφάνειας που συγκινεί τους απανταχού Έλληνες.

Σήμερα τιμούμε τους προγόνους μας που αγωνίστηκαν για την Ελευθερία της Πατρίδας μας μετά από 400 χρόνια σκλαβιάς και δημιούργησαν το σύγχρονο Ελληνικό Κράτος αποτελώντας φάρο για όλα τα έθνη που αγωνίζονται για την ελευθερία τους.

Είναι μια μέρα που μας θυμίζει πως τίποτα δεν είναι αδύνατον όταν υπάρχει αταλάντευτη θέληση και αποφασιστικότητα, εθνική ομοψυχία και όραμα.

Η υπεράσπιση της ελευθερίας, της πατρίδας, της αξιοπρέπειας είναι διαχρονική επιταγή και καθήκον όλων μας.

Η σημερινή ημέρα είναι ξεχωριστή και για την Ορθόδοξη πίστη μας που γιορτάζει το χαρμόσυνο γεγονός του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, της αναγγελίας της επικείμενης Γέννησης του Θεανθρώπου.

Χρόνια πολλά σε όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες! 




 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News