Πέμπτη 21 Μαρτίου 2024

Τι καιρό θα έχει την 25η Μαρτίου - Η πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου (ΒΙΝΤΕΟ)


Ο χρόνος μετράει αντίστροφα για τη 25η Μαρτίου και ο Σάκης Αρναούτογλου έκανε αναλυτική πρόγνωση για τον καιρό της συγκεκριμένης ημέρας.

Ο παρουσιαστής καιρού της ΕΡΤ3 ανέφερε πως την 25η Μαρτίου θα παρουσιαστεί μια ατμοσφαιρική διαταραχή στη χώρα, ωστόσο θα περάσει πάρα πολύ γρήγορα.

Όμως θα αφήσει φαινόμενα μόνο σε τοπικό επίπεδο, ενώ αναμένεται γρήγορη βελτίωση μέχρι το μεσημέρι.

Ακόμη, ο καιρός θα είναι ανεμώδεις, αφού θα επικρατήσουν αρκετά δυνατοί βορειοδυτικοί άνεμοι 5-6 μποφόρ.

Επίσης, για την Πέμπτη (21/3) ανέφερε πως θα επικρατήσει ηλιοφάνεια και λίγες τοπικές συννεφιές, ενώ υπάρχει μικρή πιθανότητα να βρέξει τοπικά υπάρχει στα βορειοανατολικά τις απογευματινές ώρες.

.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News