Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024

Ευρωεκλογές 2024: Αγγελόπουλος, Εξαδάκτυλος, Πατουλίδου και Σέρμπος στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ


Με ακόμα τέσσερα ονόματα ενισχύεται, σύμφωνα με πληροφορίες, το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας για τις ευρωεκλογές του Ιουνίου.

Στους υποψήφιους του κυβερνώντος κόμματος θα ενταχθούν ο νυν πρόεδρος Επιστημονικού Συμβουλίου του Ινστιτούτου Τοπικής Αυτοδιοίκησης της ΚΕΔΕ Μιχάλης Αγγελόπουλος, ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου Αθανάσιος Εξαδάκτυλος, η αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου και ο αναπληρωτής καθηγητής στο Δημοκρίτειο Σωτήρης Σέρμπος.

Το ψηφοδέλτιο της ΝΔ αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα τον Απρίλιο, ενώ συνεχίζονται πυρετωδώς οι διεργασίες για την αξιολόγηση υποψηφίων, με τον τελικό λόγο να έχει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Κάθε κόμμα δικαιούται να έχει 42 υποψήφιους ενώ Οι κάλπες για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο θα στηθούν στα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης μεταξύ 6 και 9 Ιουνίου, με κάθε χώρα να έχει τη δυνατότητα να επιλέξει την ημερομηνία που προτιμά.

2 σχόλια:

  1. Σέρμπο εσένα και τους άλλους ΠΑΣΟΚΟΥΣ που έχει στη κυβέρνηση Θα σας χρησιμοποιήσει ο Μητσοτάκης και η ΝΔ, όπως έκανε ο Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ τους ΑΝΕΛ και μετά θα σας πετάξουν στα αζήτητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News