Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2024

O ερωτευμένος Κασσελάκης και η ρομαντική φωτογραφία με τον Τάιλερ για τον Άγιο Βαλεντίνο - «Για πάντα μαζί» (ΦΩΤΟ)


Μία ξεχωριστή φωτογραφία μοιράστηκαν για τον Άγιο Βαλεντίνο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης με τον σύζυγό του, Τάιλερ Μακμπέθ.

Οι δυο τους ανήρτησαν μία ρομαντική φωτογραφία ξαπλωμένοι στο χιόνι, δίπλα δίπλα, με τον τίτλο «Forever & Always», σε ελεύθερη μετάφραση «Για πάντα μαζί».

Την ανάρτηση έκανε πρώτος ο Τάιλερ και ακολούθησε με repost ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Δείτε τη φωτογραφία που ανήρτησε για την ημέρα των ερωτευμένων ο Στέφανος Κασσελάκης:


 

1 σχόλιο:

  1. ΓΙΑ ΣΟΟΥ ΕΙΣΤΕ ΠΡΩΤΟΙ. ΜΕΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News