Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2024

Γ. Στεφανίδης: «Να δώσουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στα αυξανόμενα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συμπολίτες μας»


Με αφορμή την ανάληψη των καθηκόντων μου ως Περιφερειακός Σύμβουλος στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας όπου εκλέχτηκα με το συνδυασμό του Δήμου Κυριλίδη θα ήθελα να δηλώσω την πρόθεσή μου να προσφέρω σε κάθε ενέργεια που θα συμβάλλει στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της Κεντρικής Μακεδονίας και ειδικότερα της περιοχής της Αλμωπίας από την οποία κατάγομαι.

Ελπίζω το νέο Περιφερειακό Συμβούλιο Κεντρικής Μακεδονίας, ανεξάρτητα από τις παρατάξεις, να δώσει στην προσεχή θητεία του ιδιαίτερη βαρύτητα στα αυξανόμενα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συμπολίτες μας.

Θέματα προς επίλυση:

1) Καθαρισμός των καναλιών για την πολιτική προστασία

2) Σύνδεση Όρμας – Χιονοδρομικού κέντρου και για ποιον λόγο δεν υλοποιείται

3) Ανάπτυξη ορεινού όγκου Τζένας – Πινόβου

4) Αξιοκρατική εξυπηρέτηση των πολιτών

Σας εύχομαι καλή χρονιά με υγεία!

Στεφανίδης Ιωάννης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News