Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Ανακοινώθηκε η νέα Βασίλισσα του Καρατζοβίτικου Καρναβαλιού - Παραιτήθηκε η προηγούμενη (ΦΩΤΟ)


Η Οργανωτική Επιτροπή του Καρατζοβίτικου Καρναβαλιού, συνεδρίασε έκτακτα, αφού η δεσποινίς Αλεξάνδρα Λαζαρίδου που είχε επιλέγει για τον ρόλο της βασίλισσας, ενημέρωσε πως εξαιτίας σοβαρού λόγου δεν θα μπορέσει να συμμετέχει, όποτε έπρεπε να βρεθεί η αντικαταστάτρια της.

Σας ανακοινώνουμε πως μετά από νέα ψηφοφορία της επιτροπής, η βασίλισσα του καρναβαλιού θα είναι η 22χρονη Βασιλική Ψουρούκη!

Στις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν και άλλες δράσεις που αφορούν το Καρατζοβίτικο Καρναβάλι!

Με τιμή

Η οργανωτική επιτροπή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News