Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Αλλαγές στις βουλευτικές έδρες της Πέλλας; - Εν αναμονή του δικαστηρίου


Δεν πρόλαβε να χαρεί την βουλευτική ιδιότητά του ο Βασίλης Κοτίδης και η έδρα του «απειλείται» να χαθεί, εφόσον η Ελληνική Δικαιοσύνη αποφασίσει να αλλάξει την κατανομή των εδρών σε Ημαθία και Πέλλα.

Η Στέλλα Αραμπατζή (υποψήφια Βουλευτής ΝΔ Ημαθίας), η οποία είχε πάρει την 4η θέση στις εθνικές εκλογές πίσω από Βεσυρόπουλο, Μπαρτζώκα και Τσαβδαρίδη, κατέθεσε ένσταση με την εκδίκαση να έχει οριστεί για την Τετάρτη 27 Μαρτίου.

Μια απόφαση υπέρ της πολιτεύτριας της ΝΔ, θα φέρει τα πάνω-κάτω στην Ημαθία, καθώς το κυβερνών κόμμα θα διαθέτει την απόλυτη κυριαρχία των 4 εδρών, ενώ η αντιπολίτευση θα μείνει ουσιαστικά χωρίς εκπροσώπηση.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα βλέπουμε την μικροβιολόγο από τη Νάουσα να έχει εντείνει τις επαφές της σε Βέροια, Νάουσα και Αλεξάνδρεια, να συμμετέχει σε κοινωνικές εκδηλώσεις και να περιμένει τα ευχάριστα νέα από την δικαιοσύνη. Από την άλλη πλευρά, ο Βασίλης Κοτίδης κάθεται σε «αναμμένα κάρβουνα» και αναμένει την τελική απόφαση των δικαστών.

Μεγάλη αγωνία και για τους δύο...

Πηγή: veriotis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News