Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024

Σταμάτησαν οι εργασίες στην ανατολική είσοδο της Αριδαίας - Δείτε τον λόγο


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

Μετά την από 07-02-2024 υπογραφή της σύμβασης «Ολοκληρωμένο έργο ανάπλασης δικτύου κοινοχρήστων χώρων στην πόλη της Αριδαίας» η οποία περιλαμβάνει μεταξύ άλλων κατασκευή πεζοδρομίων επί της οδού Λοχαγού Πασσιά απέναντι από το σχολικό συγκρότημα (2 ο Γυμνάσιο, ΓΕΛ, ΕΠΑΛ Αριδαίας), όπου ήδη έχουν εκκινήσει οι εργασίες των συμβάσεων «Αναβάθμιση πεζοδρομίων επί της οδού Λοχαγού Πασσιά στην πόλη της Αριδαίας» & «Αναβάθμιση πεζοδρομίων στην πόλη της Αριδαίας» και επειδή, αν και κάθε μία από αυτές αφορούν σε έργο ενιαίο, αυτόνομο και λειτουργικά αυτοτελές, χρήζουν κοινής αντιμετώπισης στο κομμάτι της απορροής των όμβριων υδάτων.

Συνεπώς, για το διάστημα μέχρι την έγκριση του τοπογραφικού διαγράμματος που έχει κατατεθεί από τον ανάδοχο της σύμβασης «Ολοκληρωμένο έργο ανάπλασης δικτύου κοινοχρήστων χώρων στην πόλη της Αριδαίας» με τα υψόμετρα του φυσικού εδάφους, έχουν ανασταλεί όλες οι κατασκευαστικές εργασίες, οι οποίες θα εκκινήσουν την επόμενη εβδομάδα.

Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση.

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ

ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

6 σχόλια:

  1. Πώς γίνεται ένα έργο ενιαίο και αυτοτελές να μην έχει ενιαίο τοπογραφικό για την απορροή των ομβρίων;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το έργο στερείται κάθε λογικής. Το μόνο που θα δημιουργήσει είναι σοβαρό πρόβλημα οδικής ασφάλειας. Και το τσέπωμα των 2,7 εκατ. ευρώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και γιατί το ξεκινήσατε φίλη της δημοτικής αρχής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ευκαιρία να ξεκινήσει το κυκλοφοριακό ένα ΑΙΣΧΟΣ καθημερινό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παιδική χαρά στο ΜΕΓΑΠΛΆΤΑΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News