Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2024

Ο Πρόεδρος της Κοινότητας Μεγαπλατάνου Γιάννης Αντωνίου όρισε τον αναπληρωτή του


Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Μεγαπλατάνου Ιωάννης Αντωνίου, ορίζει ως Αναπληρωτή Πρόεδρο της ∆ημοτικής Κοινότητας Μεγαπλατάνου, τον Ευστράτιο Λαζαρίδη, για να ασκεί τα καθήκοντά του σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματός του για το χρονικό διάστημα από 1/1/2024 έως 31/12/2028 ή μέχρι τροποποιήσεώς της.

Δείτε την απόφαση στη Διαύγεια με ΚΛΙΚ ΕΔΩ

4 σχόλια:

 1. Μπράβο πρόεδρε άξιος!! Ο καλύτερος απ όλους γι αυτό και βγήκες για 3η φορά

  ΑπάντησηΔιαγραφή

 2. Μπράβο ρε Γιάννη πάντα μπροστά είσαι απ' τα καλύτερα παιδιά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Το συμβούλιο της Κοινότητας ΜΕΓΑΠΛΑΤΑΝΟΥ ας ζητήσει την κατασκευή παιδικής χαράς στο χωριό. Τα παιδιά μας σχεδόν 4 χρόνια δεν έχουν που να παίξουν

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Μπράβο Γιάννη, είσαι ο καλύτερος αλλά και ο Στράτος το ίδιο, μπράβο και στους δυο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News