Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2024

Θ. Τζάκρη: Τα στελέχη της Νέας Αριστεράς μάς έλεγαν πως «τα σκουπίδια του ΠΑΣΟΚ μας κατέστρεψαν», τώρα συναντιούνται μαζί τους (ΒΙΝΤΕΟ)


Θέση έναντι της πρωτοβουλίας του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Διονύση Τεμπονέρα να οργανώσει εκδήλωση για το μέλλον της Κεντροαριστεράς με ομιλητή εκτός από τον ίδιο, τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Μανώλη Χριστοδουλάκη, αλλά και την Έφη Αχτσιόγλου από τη Νέα Αριστερά, πήρε σήμερα η γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Θεοδώρα Τζάκρη. Όπως είπε, «μια συζήτηση για την ευρύτερη Κεντροαριστερά δεν μπορεί να γίνει χωρίς τον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος είναι η ραχοκοκαλιά της Αριστεράς», προσθέτοντας πως «ο αντίπαλος του κύριου Μητσοτάκη έχει κριθεί».

Ο διάλογος που είχε στον τηλεοπτικό σταθμό Open με τον δημοσιογράφο Παναγιώτη Στάθη ήταν χαρακτηριστικός. «Θα πάτε στην εκδήλωση την επόμενη Τρίτη, θα την παρακολουθήσετε;», ρώτησε αρχικά.

Και απάντησε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ: «Τώρα εμένα με ρωτάτε, προφανώς, ως άνθρωπο της ευρύτερης δημοκρατικής παράταξης, έτσι δεν είναι; Το ερώτημα αυτό “Ποιος θα είναι αντίπαλος του κυρίου Μητσοτάκη”, έχει κριθεί. Πριν από 6 μήνες, με τους δυο εκ των τριών συνομιλητών, δηλαδή και με τον κύριο Τεμπονέρα και με την κυρία Αχτσιόγλου, είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε το θέμα ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ και αυτό αποφάνθηκαν τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, στις εκλογές της 24ης Σεπτεμβρίου, έτσι; Τώρα, το να το ξαναφέρνουμε στη συζήτηση δεν ξέρω σε τι αποσκοπεί».

.

2 σχόλια:

  1. Κυρία Θεοδώρα κάνε τον κόπο να επιστρέψετε πίσω στο ΠΑΣΟΚ Πάει καλύτερα από το κόμμα που είστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βάλε εσύ πετρέλαιο με 1,70 και βενζίνη με 2 ευρώ και μίλα για πολιτικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News