Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

Γιαννιτσά: Απάντηση του Αντιδημάρχου Ν. Δόντση για την απομάκρυνση κουταβιών και δημοτικών ταϊστρών από την περιοχή του Πλατανότοπου


Δήλωση του Αντιδημάρχου Πέλλας Νίκου Δόντση:

Με αφορμή ενημέρωση που είχα για ανακριβείς πληροφορίες που διαδίδονται δημόσια καλό είναι να γίνεται διασταύρωση και επαλήθευση των πληροφοριών για την ακρίβειά τους.

Για το εν λόγω συμβάν, δεν υπήρξε καμία «εντολή» ή ανάμιξη του Δημάρχου Στάθη Φουντουκίδη ή δική μου ως αρμόδιου Αντιδημάρχου.

Υπηρεσιακοί παράγοντες του Δήμου, κατόπιν όχλησης από δεκάδες κατοίκους που αθλούνται στην περιοχή, λαμβάνοντας υπόψη την κείμενη νομοθεσία και τις οδηγίες από το υπουργείο, συνεννοήθηκαν με φιλοζωικό σωματείο της περιοχής για την μεταφορά των κουταβιών σε διαφορετικό σημείο σίτισης από τον Δήμο, αλλά και για την απομάκρυνση των δημοτικών ταϊστρών και των παραπηγμάτων από την περιοχή του Πλατανότοπου.

Η συνδρομή των φιλοζωικών σωματείων είναι πολύτιμη και επιδιώκουμε ως Δήμος την καλή συνεργασία σε τέτοιου είδους υποθέσεις για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών αλλά και την προστασία των ζώων, όπως και έγινε στην συγκεκριμένη περίπτωση.

Οι εθελοντές μπορούν να ενημερωθούν από το αρμόδιο γραφειο του δήμου για τις περιοχές όπου σιτίζει ο Δημος τα αδέσποτα.

Η προσφορά των εθελοντών πολιτών είναι ευπρόσδεκτη από τον Δήμο συμβαδίζοντας πάντα με τις υποδείξεις των αρμοδίων και του νόμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News