Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024

Αγρότες από την Αλμωπία και την Πέλλα στο συλλαλητήριο της Αθήνας (ΦΩΤΟ)


Στην Αθήνα βρίσκονται εδώ και λίγες ώρες αγρότες από την Αλμωπία και την Πέλλα, δίνοντας δυναμικό παρόν στο μεγάλο αγροτικό συλλαλητήριο που λαμβάνει χώρα στο Σύνταγμα.

Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε ο Διονύσης Δρένος:










 

8 σχόλια:

  1. οι αγροτες δεω ειναι οργανομενοι γιατι δεν υπαρχει πνευμα συνεργασιας κυριαρχη αποψη στον αγροτικο κοσμο ειναι να ψωφησει η κατσικα του γειτονα, μηδενικη συνεργασεια μεταξυ των αγροτων, ολο το κερδος παει στον μεσαζοντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οι παραγωγοι στης λαικες πουλανε τιμες σουπερ μαρκετ, μηλα 1.5 χωρις αποδειξη χωρις ΦΠΑ, οργιο φοροδιαφυγης, με ΦΠΑ θα πηγαιναν 1.90, τιποτα τζαμπα λοιπον, POS αμεσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εδώ στην Αλμωπία ρε παιδιά τη οργάνωση να υπάρχει,στα βουνοχωρια ο καθένας έχει από 3 σπίτια στην Αριδαία και 3 στην Έδεσσα συν όπου αλλού,έχει και στην τράπεζα τουλάχιστον το 60% πάνω από 300 χιλιάρικακια , αποζημιώσεις να φάνε και οι κότες κάτι ποσοστά τρέλα,και υπάρχει και ο κάμπος οι ταλαιπωρει με 3 και 60 πλάκα κάνουμε τώρα,που τα λέτε.οποτε ποιός να ξεσηκωθεί στην Αλμωπία,αν είχατε και εσείς καλο κομποδεμα και εξασφαλισμένα τα παιδιά σάς θα τρέχατε σε συλλαλητήρια,δεν νομίζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κοιτάξτε ποσοστά σε αποζημιώσεις ψηλά στα βουνά και θα δείτε γιατί δεν είναι ενωμένοι οι αγρότες στην Αλμωπία, αγρότες δύο ταχυτήτων,μήπως είδατε και κάνα παιδί εργάτη ταλαιπωρω από τα χωριά στα ψηλά; κάναν αστυνομικό; στρατιωτικό; πυροσβέστη; εργάτη στον Κρόνο;στα σπαράγγια; ούτε στα δικά τούς τα χωράφια δεν πάνε,και γιατί να πάνε μαλακες είναι το χρήμα τόσα χρόνια ρέει άφθονο,ρε άντε από εδώ λαμόγια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και του χρονου για να μην εισται παλι στους δρομους Αγροτικο Κομμα Ελλαδος!Διαθεσει αγροτικων προιοντων μεσο γραφειων μανατζερ! Καταργησει γεωτρησεων ! Αρδευσει μονο απο ταμιευτηρες φραγματα! Μειωσει κοστους παραγωγεις 50%!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΌΠΟΙΟΣ ΓΟΥΣΤΆΡΕΙ ΣΤΑ ΨΗΛΆ ΒΟΥΝΆ ΠΩΛΟΎΝΤΑΙ ΧΩΡΆΦΙΑ ΕΛΆΤΕ ΝΑ ΠΛΟΥΤΊΣΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΊΣ ΣΑΣ ΣΤΑΜΑΤΉΣΕ ΚΑΝΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τις αποσυρσεις πάλι τα βουνά; τεμπελχαναδες του καφενείου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αντε τωρα ολοι πισω και αφηστε τις μαγκιες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News