Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Οι Batala Salonica θα ανοίξουν την μεγάλη παρέλαση του Καρατζοβιτικου Καρναβαλιού


Η οργανωτική επιτροπή του Καρατζοβίτικου Καρναβαλιού με μεγάλη χαρά παρουσιάζει τους Batala Salonica όπου θα ανοίξουν την Μεγάλη παρέλαση του Καρατζοβιτικου καρναβαλιού 2024!!!

Οι “Batala Salonica” ιδρύθηκαν το 2016 και στην πραγματικότητα είναι μόνο μία από τις 48μπάντες Batala σε όλον τον κόσμο και τις 4 στην Ελλάδα.

Οι Batala είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο. Αποτελούν έναν ισχυρό συνδυασμό τυμπάνων και χορού, που αποτυπώνει τη δύναμη και τη ζωντάνια της Βραζιλιάνικης κουλτούρας δημιουργώντας ένα ενθουσιώδες και εθιστικό μείγμα χρωμάτων, ρυθμού και κίνησης.


Υιοθετούν ένα είδος μουσικής Samba με 4 είδη τυμπάνων, που ονομάζεται “Samba Reggae”, προέρχεται από το Salvador της Bahia στη Βορειοανατολική Βραζιλία και έχει τις ρίζες της στα παραδοσιακά αφρικάνικα κρουστά.

Ο δυνατός, υπνωτικός ρυθμός της έχει επαναληπτική και εθιστική μορφή και σε συνδυασμό με τις χορογραφίες και την πανδαισία χρωμάτων στα κοστούμια δημιουργεί μια οπτικοακουστική εμπειρία που λίγοι ξεχνούν.

Ευχαριστούμε.

Με τιμή

Η οργανωτική επιτροπή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News