Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2024

Το ζευγάρι που έγινε viral για τον γάμο του στην Κρήτη - Ο παπάς μπέρδεψε τη νύφη με την κουμπάρα την ώρα του μυστηρίου (ΒΙΝΤΕΟ)


H Λίτσα Σηφάκη και o Νάσος Μαργώνης παντρεύτηκαν τον Σεπτέμβρη στη Μεσαρά της Κρήτης. Η κουμπάρα είναι φίλη της νύφης και το ζευγάρι έχει αποκτήσει ένα μικρό κοριτσάκι.

Το ζευγάρι περιέγραψε στο Mega την αμήχανη στιγμή που ο παππάς μπέρδεψε τη νύφη με την κουμπάρα.

«Ήταν λίγο σοκαριστικό αλλά ήταν λίγα δευτερόλεπτα δεν το καταλάβαμε. Είχε πλάκα όμως. Δεν έβλεπε ο ιερέας είχε και τον ήλιο μπροστά του. οι σχέσεις μας με την κουμπάρα είναι τέλειες. Το πήραμε στην πλάκα και μετά το λέγαμε και γελούσαμε. Είναι φίλη μου από μικρή. Η κουμπάρα μας είναι ελεύθερη. Κάναμε και τη βάφτιση του παιδιού μας μετά. Είναι 9,5 μηνών η κόρη μας. Δεν την βάφτισε η κουμπάρα που μας πάντρεψε, άλλη κοπέλα ήταν η νονά», είπε αρχικά η Λίτσα Σηφάκη.

«Ο παππάς αυτός είναι σε σύνταξη, ήρθε για εμάς, και είναι παππούς της κουμπάρας!», συμπλήρωσε.

@billpanoutsakopoulos #γαμος #wedding #married #κρητη #ιερεας #error #worng ♬ πρωτότυπος ήχος - Bill Πανουτσακοπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News