Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2024

Δ. Σταμενίτης: Στην κοπή πίτας του Τμήματος Γεωπονίας του ΔΙ.ΠΑ.Ε. (ΦΩΤΟ)


Δείτε την ανάρτηση του Υφυπουργού και Βουλευτή Πέλλας της ΝΔ Διονύση Σταμενίτη:

Στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΠΜΣ, του Τμήματος Γεωπονίας, της Σχολής Γεωτεχνικών Επιστημών, του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδας (ΔΙ.ΠΑ.Ε.).

Ένα τμήμα που ξεχωρίζει και αναπτύσσεται διαρκώς, με καθοριστική συμβολή στην καλλιέργεια και μετάδοση γνώσεων στον ευρύτερο πεδίο των γεωπονικών σπουδών μέσα από τη διδασκαλία και την εφαρμοσμένη έρευνα.

Στους ακαδημαϊκούς, τους φοιτητές και τους διοικητικούς υπαλλήλους εύχομαι μια παραγωγική χρονιά, γεμάτη υγεία, με επίτευξη στόχων και πολλές επιτυχίες στο ακαδημαϊκό επίπεδο.






 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News