Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2024

Συνεδρίασε το Δημοτικό Συμβούλιο Πέλλας (ΒΙΝΤΕΟ / ΦΩΤΟ)


Πραγματοποιήθηκε η διπλή Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πέλλας την Παρασκευή 26/01/2024.

Τα περισσότερα θέματα ψηφίστηκαν ομόφωνα, ωστόσο για άλλη μια φορά το ενδιαφέρον μονοπώλησε η αντιπαράθεση Γρηγόρη Στάμκου και Στάθη Καστερίδη.

Ο Δήμαρχος Πέλλας Στάθης Φουντουκίδης, πάντως, προσπάθησε αρκετές φορές να κάνει τον "πυροσβέστη".

Τα θέματα για τα οποία αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο:

ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ (1η συνεδρίασης)

Έγκριση της με αριθμ. 317/2023 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής που αφορούν την έκθεση πεπραγμένων της για το Β΄ Εξάμηνο του 2023. Εισηγητής του θέματος η αντιδήμαρχος κα Δεντσίδου Πολυξένη.

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ (2ης συνεδρίασης)

1) Εκλογή εκπροσώπων του Δήμου Πέλλας στη Γενική Συνέλευση της ΠΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας για την περίοδο 2024-2028.

2) Εκλογή αντιπροσώπων του Δήμου Πέλλας στο Διοικητικό Συμβούλιο του Περιφερειακού Συνδέσμου Φορών Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (Φο.Δ.Σ.Α.) Κεντρικής Μακεδονίας.

3) Συγκρότηση και λειτουργία Τοπικού Συμβουλίου Πρόληψης Παραβατικότητας.

4) Ορισμός μελών για την συγκρότηση της επιτροπής για την καταλληλότητα και επιλογή χώρων για την ανέγερση διδακτηρίων, καθώς και χώρων μετά κτιρίων κατάλληλων για στέγαση σχολικής μονάδας

5) Ορισμός εκπροσώπου του Δήμου στην επιτροπή του άρθρου 3 του ν. 2734/1999.

6) Ορισμός επιτροπής καταλληλότητας, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 7 του π.δ/τος 270/81.

7) Ορισμός εκπροσώπου του Δήμου Πέλλας στο Δίκτυο Πόλεων για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη και Κυκλική Οικονομία με τον διακριτικό τίτλο "ΒΙΩΣΙΜΗ ΠΟΛΗ".

8) Ορισμός Δ.Σ στην επιτροπή του άρθρου 8 του ν. 1590/86 όπως καθορίστηκε με τις διατάξεις της παρ. 12 του άρθρου 11 του ν. 2307/1995

9) Ορισμός δύο (2) εκπροσώπων του Δήμου Πέλλας για την συγκρότηση Σχολικού Συμβουλίου για κάθε σχολική μονάδα Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης .

10) Συγκρότηση επιτροπών γνωμοδότησης α)για την καταστροφή πάγιου εξοπλισμού επίπλων, β)για την καταστροφή πάγιου ηλεκτρονικού εξοπλισμού, γ)για την καταστροφή πάγιου εξοπλισμού της Δ/νσης Περιβάλλοντος, Καθαριότητας και Πρασίνου και δ)για την καταστροφή πάγιου αθλητικού εξοπλισμού, του Δήμου Πέλλας.

11) Ψήφιση Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου Πέλλας για το 2024.

 

.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News