Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2024

Ν. Παρούτογλου από την Όρμα: «Μπορούμε να αναδείξουμε ακόμα περισσότερο το τουριστικό προϊόν της περιοχής μας» (ΒΙΝΤΕΟ)


Εγκωμιαστικά ήταν τα λόγια του Δημάρχου Αλμωπίας Νίκου Παρούτογλου, όσον αφορά στο έργο που προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια ο Σύλλογος Γυναικών Όρμας.

Όπως είπε, «ο Σύλλογος Γυναικών Όρμας έχει δείξει ότι με μεθοδικότητα και πολλή δουλειά έρχονται τα αποτελέσματα που θέλουμε. Άρα, στην ουσία πρέπει εμείς να μάθουμε από εσάς και όχι εσείς από εμάς. Είστε ένα φωτεινό παράδειγμα και το δικό μας χρέος να στηρίξουμε τέτοιες προσπάθειες για να σας βοηθήσουμε στο έργο που κάνετε».

Και πρόσθεσε ο κ. Παρούτογλου: «Έχω μιλήσει αρκετές φορές για τον σχεδιασμό ενός τουριστικού χάρτη και το πως μπορούμε να αναδείξουμε το τουριστικό προϊόν της περιοχής μας, αυτό που με προβληματίζει είναι αν όλα τα προηγούμενα χρόνια καταφέραμε τελικά να έχουμε το αποτέλεσμα που θέλαμε, το Λουτράκι, τα Λουτρά, η Όρμα… Γιατί πρέπει να μαρτυρήσω ότι και από το δικό μου παράδειγμα, οι περισσότερες διαδρομές μου είναι προς τα εδώ. Άρα, νομίζω είναι πόλος έλξης η περιοχή και αν δεν έχουμε καταφέρει να το εκμεταλλευτούμε στο ακέραιο, να το κάνουμε τώρα. Είμαστε σύμμαχοι σε αυτή την προσπάθεια, πάμε να κάνουμε τη ζωή όλων των συμπολιτών μας καλύτερη». 

 

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News