Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2024

Ζητά ενημέρωση για τη ΔΕΥΑ Πέλλας ο Στάθης Καστερίδης - Τι δήλωσε στο Δημοτικό Συμβούλιο


Στοιχεία για τη ΔΕΥΑ Πέλλας, ζήτησε με παρέμβασή του στο Δημοτικό Συμβούλιο, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Πέλλα Δήμος για Όλους» Στάθης Καστερίδης.

Όπως είπε απευθυνόμενος στο Δήμαρχο, θα ήταν καλό στην επόμενη Συνεδρίαση να ενημερωθεί το σώμα για τις υποχρεώσεις της ΔΕΥΑ προς προμηθευτές, υπαλλήλους, ΔΕΗ. Παράλληλα, ζήτησε να υπάρξει ενημέρωση σχετικά με τις διαγραφές χρεών που έχουν γίνει επί θητείας του σημερινού Προέδρου της ΔΕΥΑ.

Επίσης, ο κ. Καστερίδης ζήτησε να υπάρξει μια ειδική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πέλλας, με θέμα τη ΔΕΥΑ Πέλλας, ενόψει και των όσων προωθούνται σε σχέση με ενοποίηση των ΔΕΥΑ και αναρωτήθηκε αν μια τέτοια εξέλιξη θα φέρει και ενδεχόμενες αυξήσεις στα τιμολόγια.

«Τίποτα κρυφό, όλα φανερά, δεν έχουμε καμία αντίρρηση» ήταν η απάντηση του Δημάρχου Στάθη Φουντουκίδη, ο οποίος απάντησε στον κ. Καστερίδη ότι ως Δημοτικός Σύμβουλος έχει πρόσβαση σε αυτά τα στοιχεία, τόσο ο ίδιος όσο και μέλη του συνδυασμού του που συμμετέχουν στη Διοίκηση της ΔΕΥΑ.

Όσον αφορά στην ενοποίηση των ΔΕΥΑ, τόνισε ότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάτι επίσημο και μια τέτοια ενδεχόμενη Συνεδρίαση θα στηριζόταν μόνο επί φημών και όχι σε κάτι επίσημο. Γι’ αυτό, όπως είπε ο κ. Φουντουκίδης, είναι νωρίς να γίνει μία τέτοια συζήτηση χωρίς να υπάρχει κάτι συγκεκριμένο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News