Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2024

Στη Β' φάση ο διαγωνισμός για τον οδικό άξονα Θεσσαλονίκη - Γιαννιτσά - Έδεσσα


Δείτε την ανάρτηση του Υφυπουργού και Βουλευτή Πέλλας της ΝΔ Διονύση Σταμενίτη για τον οδικό άξονα Θεσσαλονίκη - Γιαννιτσά - Έδεσσα:

Στη Β' φάση βρίσκεται ο διαγωνισμός για την επιλογή αναδόχου, που θα κατασκευάσει το έργο.

Κατα τη διάρκεια της δεύτερης φάσης, τα σχήματα που έχουν επιλέγει πρέπει να υποβάλουν τους φακέλους συμμετοχής στον διάλογο και να καταθέσουν τις οικονομικές τους προσφορές ώστε να έχουμε τον ανάδοχο του έργου και να ακολουθήσει το στάδιο εκκίνησης των εργασιών κατασκευής.


Καταληκτική ημερομηνία υποβολής των φακέλων συμμετοχής στον διάλογο, μετά απο μικρή παράταση, ορίστηκε η 15η Φεβρουαρίου.

Η κατασκευή και αναβάθμιση του οδικού δικτύου Θεσσαλονίκη - Γιαννιτσά - Έδεσσα είναι μια δέσμευση της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας και του ίδιου του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη προς τους πολίτες της του Νομού Πέλλας, η οποία βήμα βήμα υλοποιείται.

2 σχόλια:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News