Δευτέρα 1 Ιανουαρίου 2024

Η Έφη Αχτσιόγλου εύχεται για τη νέα χρονιά με μία τρυφερή φωτογραφία με τον γιο της


Τις ευχές της για το 2024 στέλνει η Έφη Αχτσιόγλου. Η βουλευτής της Νέας Αριστεράς ανέβασε μία φωτογραφία με το μικρό της παιδί μπροστά στο τζάκι.

Η Έφη Αχτσιόγλου χαλαρώνει από τις πολιτικές υποχρεώσεις που ήταν έντονες και σημαντικές στα τέλη του 2023, οπότε και αποχώρησε από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Η ίδια μαζί με άλλους 10 βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης, προχώρησαν στη δημιουργία της Νέας Αριστεράς, στοχεύοντας στην καθιέρωση του νέου σχηματισμού στην κεντρική πολιτική σκηνή.

Την 1η Ιανουαρίου 2024 η πρώην υπουργός προχώρησε σε μία ανάρτηση στα social media και «ανέβασε» μία τρυφερή φωτογραφία με τον γιο της μπροστά στο τζάκι του σπιτιού τους.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας η μητέρα βουλευτής έγραψε: «Καλή χρονιά σε όλες και όλους με υγεία, αγάπη και θετική στάση…».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News