Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2024

Σημαντικές επιτυχίες αθλητών του Σκοπευτικού Συλλόγου Γιαννιτσών «Ο Φίλιππος»


Επιτυχίες αθλητών Νομού Πέλλας Την 13 και 14/01/2024 στα Γιαννιτσά Πέλλας στο κλειστό Σκοπευτήριο Γιαννιτσών πραγματοποιήθηκαν διασυλλογικοί αγώνες Σκοποβολής όλων των κατηγοριών με την συμμετοχή πολλών συλλόγων από όλη την Μακεδονία και την συμμετοχή συνολικά πάνω από 100 αθλητών και αθλητριών όλων των ηλικιών.

Ο Σκοπευτικός Σύλλογος Γιαννιτσών "Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ" συμμετείχε στους αγώνες με συνολικά 28 αθλητές σε όλες τις κατηγορίες. Συγκεκριμένα με 7 αθλητές και αθλήτριες στην κατηγορία Παίδων Α΄ (ηλικίες έως 11 ετών), 7 αθλητές και αθλήτριες στην κατηγορία Παίδων Β΄ (ηλικίες 12 έως 13 ετών), 2 αθλήτριες στην κατηγορία Νεανίδων (ηλικίες από 14 έως 17 ετών) και 12 αθλητές και αθλήτριες στην κατηγορία Ανδρών και Γυναικών( ηλικίες άνω των 18 ετών), πετυχαίνοντας πολλές επιτυχίες. Τίμησαν τον σύλλογο και ευρύτερα τον τόπο μας καταφέρνοντας πολύ καλές βαθμολογίες με ατομικά ρεκόρ όλοι οι αθλητές με αποτέλεσμα να φέρουν στην περιοχή μας συνολικά δέκα (10) κορυφαίες διακρίσεις με μετάλλια, όλα σε ατομικό επίπεδο.

Πιο συγκεκριμένα πέτυχαν 3 χρυσά, 4 ασημένια και 3 χάλκινα μετάλλια. Τα εννιά (9) από αυτά (3 χρυσά, 3 ασημένια και 3 χάλκινα) τα πέτυχαν οι μικροί σε ηλικία αθλητές μας στις κατηγορίες Παίδων Α΄και Παίδων Β΄ που σημαίνει ότι το σύνολο των μικρών μας αθλητών είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο. Ένα (1) χάλκινο πέτυχε ο αθλητής μας ΜΥΣΙΡΚΟΣ Γεώργιος ο οποίος αγωνίζεται στην κατηγορία αεροβόλο πιστόλι Ανδρών. Αξίζει να σημειωθεί πως ο ίδιος αθλητής μας στα τέλη του 2023 πέτυχε το ασημένιο μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Η προπονήτρια του Συλλόγου ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ Γεωργία δήλωσε ενθουσιασμένη με τις επιδόσεις όλων των αθλητών και αθλητριών οι οποίοι καταφέρνουν να βελτιώνονται συνεχώς και κυρίως με τις επιδόσεις των μικρών Αθλητών και Αθλητριών οι οποίοι με τη σωστή καθοδήγηση της ίδιας αλλά και των γονέων των παιδιών αυτών, έχουν λαμπρό και γεμάτο επιτυχίες μέλλον μπροστά τους. Την 14-01-2024 κατά την διάρκεια της διεξαγωγής των αγώνων, τον χώρο του κλειστού Σκοπευτηρίου Γιαννιτσών όπου και εδρεύει ο Σύλλογος, επισκέφτηκε αντιπροσωπεία της καινούριας Δημοτικής αρχής του Δήμου Πέλλας με επικεφαλή των Αντιδήμαρχο Αθλητισμού Κ. ΓΥΡΙΧΙΔΗ Ιωάννη. Ο κύριος Αντιδήμαρχος, συνεχάρη τους μικρούς και μεγάλους αθλητές και τις αθλήτριες, την προπονήτρια του Συλλόγου για τις επιτυχίες και τις επιδόσεις τους και υποσχέθηκε ότι εν μέσω του όλου προγράμματος της νέας Δημοτικής Αρχής που αφορά τον αθλητισμό της περιοχής του Δήμου Πέλλας, θα βοηθήσει με όλες του τις δυνάμεις και τον Σκοπευτικό Σύλλογο. Ο Σκοπευτικός Σύλλογος Γιαννιτσών "Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ" θέλει να ευχαριστήσει θερμά τους κυρίους ΔΕΡΑ Κυριάκο (ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΔΕΡΑΣ) και ΑΤΜΑΤΖΙΔΗ Λεωνίδα (COFFEE BREAK στην περιοχή σφαγεία) και τον κύριο ΜΥΣΙΡΚΟ Πασχάλη (Αρτοποιείο Πέλλα ο οποίος είναι και ο Πρόεδρος του Συλλόγου ) για την ευγενική τους χορηγία σε διάφορα αναλώσιμα κατά την διάρκεια των αγώνων. Επισυνάπτονται φωτογραφίες από τους Αγώνες .

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News