Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2024

Στον «αέρα» το έργο της ενεργειακής αναβάθμισης του ΔΑΚ Αριδαίας


Άσχημα είναι τα νέα σε σχέση με ένα έργο που η τοπική κοινωνία της Αλμωπίας απαιτεί εδώ και πολλά χρόνια.

Αναφερόμαστε στην ενεργειακή αναβάθμιση του ΔΑΚ Αριδαίας, ενός κτηρίου το οποίο στεγάζει τις δραστηριότητες αθλητικών Συλλόγων της περιοχής μας και δυστυχώς βρίσκεται σε μαύρα χάλια.

Το εν λόγω έργο είχε εξασφαλιστεί το 2018, ωστόσο η υλοποίησή του καθυστέρησε μια ολόκληρη τετραετία.

Το Aridaia News επικοινώνησε με τον Αντιδήμαρχο Πέτρο Τσαρκνιά, ο οποίος μας επιβεβαίωσε ότι το έργο βρίσκεται στον αέρα, καθώς το χρηματοδοτικό εργαλείο του ΕΣΠΑ προέβλεπε ότι το έργο έπρεπε να είχε ολοκληρωθεί μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2023.

Θυμίζουμε, ότι η υπογραφή της σύμβασης από τον πρώην Δήμαρχο, είχε γίνει μόλις στις 24 Οκτωβρίου.

Τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι πολλά και οι πολίτες ζητούν απαντήσεις. Είναι σημαντικό να υπάρξει κάποια επίσημη ενημέρωση, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες γίνονται προσπάθειες από τη νέα Δημοτική Αρχή για να διασωθεί το έργο.

11 σχόλια:

  1. Τι να πούμε για την παράταξη εδώ ζούμε , τραγικοί απλά , Μπάτσης , γιαντσης κετικιδης φωνή δεν έχετε . Μια παρέα ήσασταν και τελικά δεν κάνατε τίποτα απολύτως, οι υπόλοιποι της παρέας αυτοί απλά ανύπαρκτοι . Παραδώσατε ένα χάος κ βρωμιά . Ντροπή σας πια !! Απορώ πως κυκλοφορείτε στην Αριδαία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μονο για κανα στόρυ 'Σαν την Χαλκιδικη δεν εχει' ειναι

      Διαγραφή
  2. Στην Έδεσσα κουκλι το κολυμβητηριο γτ είχε δήμαρχο.Εδω κλαφτα Χαραλαμπε.Οι πολιτες τις Αλμωπιας απαιτούν να μαθουν που πηγαν τα λεφτα! Προεκλογικα φώναζες για το εργο! Στην εστία ακομη χωρις φαί.Ντραπηκε και η ντροπη απο τους εδω ζουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σιγά από πότε απαιτούν τα φυτά;βρε κάτσε στον καναπέ μην σκίσεις κάνα καλσόν τσεκεβαρα εσύ επαναστάτη χαχαχαχ άκου εκεί ο κόσμος της Αλμωπίας απαιτεί,μωρέ τη μας λές; γελάσαμε από πότε απαιτούν και τα πρόβατα;

      Διαγραφή
    2. Απο κατι προβατα σαν εσενα υποφέρουν οι Δημοι,ωραια απαντηση εδωσες 2vlo. Ας ειχες παιδι στην εστια 3 μηνες να πληρωνεις για junk food να δω τι θα ελεγες. Οχι τιποτα ψηφιζεις κιόλας

      Διαγραφή
  3. Ναι αλλά η Μακεδονία είναι ελληνική

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό που συμβαίνει είναι ένα παράδειγμα απο τα πολλά που θα έχει να αντιμετωπίσει η νέα διοίκηση, της οποίας ο αρχηγός και σημερινός δήμαρχος ήταν μαζί συνδιοικούσαν και μετα ώς αντιπολίτευση υποστήριζε τον τρόπο που λειτουργούσε ο Μπάτσης.
    Δυστηχώς συνεχίζουμε να ζουμε σε εναν τοπο που ο πολιτης πιστευει στην ανικανότητα των διοικούντων αρκεί να κάνει την δουλεια του και την προσμονή για κάτι νέο , οπου η διαδοχη τους θα φέρει την αλαγή .
    Πως όμως θα γίνει κατι τέτοιο αν στηρίζουμε δημοτικές ομάδες που δεν έχουν κανένα πρόγραμμα, κανένα πλάνο, όπως εκλεχγθηκε ο Μπάτσης έτσι και ο Παρούτογλου μια εκλογη απο τον κόσμο χωρίς κανένα πρόγραμμα για το τι θα κάνει.
    Θεωρώ οτι όσο επιλέγουμε με αυτα τα κρητήρια πάλι τα ίδια θα ζούμε και δεν θα αλάζει τίποτα σε σχέση με την καλύτερη ποιοτητα ζωής των πολιτών, δεν θα αλάξει τίποτα σε σχέση με υποδομές και έργα προς όφελος των πολιτων που θα βοηθησουν και θα αλάξει την εικονα και τον τρόπο λειτουργίας της πόλης και των χωριών μας. Θα ήθελα να δώ αυτή την δημοτική αρχή που έλεγε ότι θα είμαστε έτοιμοι να ασκησουν διοικηση απο την πρώτη ημερα. Ηθελα να ήξερα αν όλο το προηγουμενο χρονικό διάστημα απο τον Οκτωμβριο έως και το τελος Δεκεμβρίου ενημερωθηκε ο νεος Δήμαρχος ? Ενημέρωσε τους πολίτες? ή δεν ελιναι τελικά και τόσο έτοιμοι για να διοικήσουν. Την περίοδο χάριτος την κάψατε μόνοι σας. Εγώ ως πολίτης θα ήθελα να λειτουργήσουν άπαντες σωστα προς το συμφέρον του πολίτη και όχι να κινδυνέυουν να χαθουν χρήματα για έρφα που είναι σημαντικά για τον πολίτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλό θα ήταν να αλλάξουν πρώτα οι πολίτες από εκεί και πέρα έχεις δίκιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Λαέ της Αλμωπίας που κοιμάσαι, συνέχισε να κοιμάσαι, συνέχισε να λες ότι βρέχει όταν σε φτύνουν,μην σηκώνεσαι απλά ξάπλωσε για άλλη μια φορά, εξάλλου έχεις συνηθίσει να σε γλενταει ο κάθε πικραμένος,και όταν έρχεται εδώ να τρέχεις να χειροκροτας, όχι πρόβατα όπως γράφει κάποιος από πάνω, ούτε μοσχάρια δεν είστε, ρίχνω επίπεδο τα καημένα τα ζώα για να σας παρομοιασω με αυτά,ας με συγχωρέσουν τα καημένα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο αθλητισμός δεν ήταν προτεραιότητα ούτε για την αιρετή διοίκηση, ούτε για τους μηχανικούς του δήμου. Όποιος θέλει βρίσκει πάντα λύσεις και επενδύει χρήμα , ανθρώπους και χρόνο σε αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Κετικιδης εκανε πολιτικη με αυτα τα εργα που δεν εκαναν ο Μπατσης ειχε στησει ολοκληρο συνεργειο με ληψεις και drone για τα περιβοητα εργα που δεν εγιναν αλλα με πολλες υποσχεσεις οτι ειναι σε εξελιξη. Ετσι και με το κλειστο τωρα θα ρθει ο Παρουτογλου και θα πει δυστηχως δεν εγιναν οι καταληκες ενεργειες θα αρχισουν ο ενας να κατηγορει τον αλλον και ποτε δεν θα προχωρησει τιποτα και μετα απο λιγο καιρο, δηλαδη σε κανα χρονο, θα ρθει ο καιρος και θα πει στον λαο της Αλμωπιας οτι επειτα απο ενργειες που καναμε τελικα θα ολοκληρωσουμε την παρεμβαση αλλα χαθηκε πολιτιμος χρονος και χρήματα οπότε δεν θα μπορούμε να έχουμε ολοκληρομένη παρέμβαση. Αν είναι σωστη η Δημοτικη αρχή θα αναζητησουν ευθηνες και γενικα αν υπαρχει σωστη πολιτεια θα πρεπει να επιβαλει τιμωρια σε οσους δεν λειτουργουν σωστα με το δημοσιο χρημα και την ολοκληρωση των δημοσιων εργων. Οχι μονο για αυτα αλλα για ολα τα εργα που δεν εγιναν η εχουν καθυστερυσει. Αν δεν κανει κατι τετοιο ο Παρουτογλου θα εχει και αυτος την ευθηνη. Μονο αν επιβλιθει προστιμο σε οσους δεν εκαναν σωστα την δουλεια τους θα αρχισει να διορθονεται η κατασταση και θα συμορφοθουν οι υπευθηνοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News