Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2024

Συνεδριάζει η Δημοτική Επιτροπή του Δήμου Αλμωπίας - Τα θέματα ημερήσιας διάταξης


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ TAKTIKH ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Καλείστε να συμμετέχετε στην τακτική δια ζώσης συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής η οποία θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα Αριδαίας, την Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2024 και ώρα 12:00π.μ. σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 75 του Ν.3852/2010 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, για τη λήψη αποφάσεων επί των παρακάτω θεμάτων:

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1. Συμμόρφωση του Προϋπολογισμού του Δήμου Αλμωπίας οικ. Έτους 2024, σύμφωνα με την Αριθμ.93/18-01-2024 γνώμη του παρατηρητηρίου Οικονομικής Αυτοτέλειας των Ο.Τ.Α.

2. Έγκριση του Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης του Δήμου Αλμωπίας, έτους 2024, που ενσωματώνει πλέον την αριθμ.93/18-01-2024 γνώμη του παρατηρητηρίου Οικονομικής Αυτοτέλειας των Ο.Τ.Α.

3. Λήψη απόφασης για έγκριση απόφασης δημάρχου ορισμού πληρεξουσίου δικηγόρου.

4. Έγκριση πρακτικού V για το έργο «ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΧΡΥΣΑΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΣΑΚΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ».

5. Έκθεση απολογισμού των επικοινωνιακών δράσεων έτους 2023.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΠΑΡΟΥΤΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

4 σχόλια:

  1. Και μία παιδική χαρά στον ΜΕΓΑΠΛΑΤΑΝΟ. Είναι κρίμα να περάσουν τα παιδιά μας και 4η χρονιά στα παγκάκια της Εκκλησίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μας έχεις λαλήσει τα ουμπαλα με αυτη την πεδικη στο Μεγαπλάτανο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απλά να προσπερνάς το σχόλιο τότε. Το παρόν σχόλιο εκφράζει το παράπονο γονέων και παιδιών του ΜΕΓΑΠΛΑΤΑΝΟΥ που εδώ και 4 χρόνια ενώ όλα τα υπόλοιπα χωριά του Δήμου έχουν την δική τους παιδική χαρά τα δικά μας μη έχοντας ένα κατάλληλο μέρος για να παίξουν αρκούνται υπομονετικά στα παγκάκια της Εκκλησίας. Και το ερώτημα είναι ως πότε;;; Θα σε παρακαλούσα λοιπόν απλά απτην επόμενη φορά που θα συναντήσεις σχόλιο για το θέμα αυτό να προσπερνάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News