Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2024

Συνάντηση του Πολιτευτή Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ Αλκιβιάδη Μπαμπαλή με τον Στέφανο Κασσελάκη στην Κρακοβία (ΦΩΤΟ)


Δείτε την ανάρτηση του πολιτευτή Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ Αλκιβιάδη Μπαμπαλή:

Διεθνή Ημέρα Μνήμης για τα Θύματα του Ολοκαυτώματος και ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε στο Άουσβιτς. Εδώ που 1,1 εκατομμύρια ψυχές εξοντώθηκαν επειδή ήταν Εβραίοι, πολιτικοί αντιφρονούντες, Ρομά, ομοφυλόφιλοι και γενικότερα «υπάνθρωποι» σύμφωνα με τους ναζί.

Σήμερα, 79 χρόνια μετά την απελευθέρωση του Άουσβιτς από τον Κόκκινο Στρατό, το μήνυμα ότι ο αγώνας απέναντι στο μίσος και τη μισαλλοδοξία είναι διαρκής, είναι πιο επίκαιρο από ποτέ. Από την Αμερική μέχρι την Ευρώπη, τη χώρα μας και την ευρύτερη περιοχή, βλέπουμε το σκοτάδι να εξαπλώνεται.

Με την ευκαιρία της επίσκεψης του Στέφανου Κασσελάκη στην Κρακοβία, όπου εργάζομαι, μας δόθηκε η ευκαιρία να τα πούμε από κοντά. Είναι εντυπωσιακό πόσα πράγματα ως νέοι άνθρωποι έχουμε να συζητήσουμε. Άλλωστε οι καιροί είναι σκληροί κι απάνθρωποι ξανά.

Η Ειρήνη, η Δημοκρατία, τα Ανθρώπινα Δικαιώματα δεν είναι απλώς κληροδοτήματα των παλαιότερων γενιών, αλλά καθημερινός αγώνας, που δεν χωρά εκπτώσεις.

Η επιγραφή στο μνημείο στο Άουσβιτς το φωνάζει: «Ας είναι για αιώνες κραυγή απελπισίας και προειδοποίηση για την ανθρωπότητα».

Ποτέ Ξανά.

.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News